Site icon Lykten

DET NYE NORGE: Et helt Haugesund med kun somaliere!

DELES UT FLITTIG. (Foto: Lykten.no)

Avviklingen av Norge som nasjonalstat og suveren nasjon for etniske nordmenn fortsetter, uansett hvilke partier og farger som sitter på Løvebakken. Det som startet med Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtland på 1970-tallet videreføres av Erna Solberg og Høyre i 2020. 

Les også: Det kreves TOLV europeiske skattebetalere for å forsørge EN afrikansk migrant

Ifølge en artikkel fra Nettavisen fikk over 13.200 personer norsk statsborgerskap i 2019. Det er en oppgang fra 10.300 i 2018. Den klart største gruppen var borgere fra svært dysfunksjonelle nasjoner som Somalia og Eritrea, som representerer 4.400 av de som mottok det røde passet.

Antallet somaliere i Norge utgjør nå en by på størrelse på Haugesund. Det samme tallet gjelder for pakistanere. Sammenlagt bor det nærmere en million personer i Norge som er innvandrer eller er født i Norge av utenlandsfødte foreldre.

EN HEL BY MED SOMALIERE I NORGE. Smedasundet i Haugesund (Foto: Hallgils / CC BY-SA 4.0)

Les også: Flyktninger med opphold har fått 45.000 familiemedlemmer til Norge

Les også: AVSLØRT: Over 11.000 somaliere uten klar identitet fikk svensk statsborgerskap

Legg til en god del hundretusen som født av innvandrere, også de født i Norge, men som kommer fra ikke-europeiske nasjoner, og som har beholdt sin kultur, språk og religion selv etter 2-3-4 generasjoner i sitt nye land. Dette er mørketall norske myndigheter sjelden eller aldri vil informere om. Vi er jo alle nordmenn, ikke sant?

Alle de ti øverste landene på listen over mottatte statsborgerskap befinner seg i den tredje verden, og inkluderer Afghanistan, Irak, Etiopia, Sudan og Iran. Land der menneskerettigheter og demokrati er et fremmedord. Nasjoner der kvinner og barn drepes uten konsekvenser og homofile henges fra heisekraner på torget. Der religiøs frihet aldri vil eksistere.

Les også: Danmark: Somaliere dømmes for voldsforbrytelser åtte ganger så ofte som dansker

Og bare for å slå det ordentlig inn. Somaliere er den befolkningsgruppen som havner nederst på alle statistikker i det norske samfunnet. Unntatt sosialmottak. Den topper de. Og kriminalitet, selvfølgelig. Føler du deg beriket ennå?

Oslo vil bli en minoritetsby for nordmenn iløpet av de neste tiårene. Norge som helhet en stund etter midten av århundret. Det betyr at vi har avviklet et tusenårsrike på litt under hundre år. 

Les også: Danmark sender hjem tusenvis av somaliere – Norge bør følge etter

Les også: SSB: Afrikanske innvandrere jobber i svært liten grad og stemmer AP

 

Exit mobile version