Site icon Lykten

Er ulovlige innvandrere som tar togene fra ukrainske kvinner og barn, flyktninger?

(Foto: Christen Krogvig)

I Ukraina har det befunnet seg mange mennesker fra Afrika og Asia som ønsker å ta seg ulovlig inn i Vest-Europa. Dette kan meget vel være en del av de samme folkene som forsøkte å ta seg ulovlig inn i Polen fra Hviterussland for noen måneder siden.

Ukraina er i krig. En del kvinner og barn forsøker å flykte fra kamphandlingene. 25. februar snakket jeg med en liten og vever ukrainsk kvinne på togstasjonen i Kiev. Hun hadde med datter og hund, og hun hadde stått på stasjonen og forsøkt å komme på et tog i seks timer. Men afrikanerne, som kommer fra land det er fred, og som kun vil inn til Europa for å forbedre sin levestandard, var sterkere enn henne.

Les også: Voldskaos når menn fra den tredje verden presser seg foran ukrainske kvinner og barn

(Foto:: Christen Krogvig).

I Kiev var det riktig nok politi som forsøkte å hjelpe de ekte flyktningene. På togstasjonen i Lviv var det der i mot ikke noe politi, og de ukrainske kvinnene og barna var derfor fullstendig sjanseløse i kampen om togplassene. Bildene er tatt i Lviv 27. februar.

Den norske lyvepressen omtaler disse ulovlige innvandrerne som hinder de virkelige ukrainske flyktningene i å flykte, som «flyktninger».

De store mediene fordreier, fortier og formidler falske nyheter når dette er tjenlig for utbredelse av elitens globalistiske ideologi. Det er således særdeles viktig at de alternative mediene fortsetter bestrebelsene på å få ut sannheten om det som skjer både i Norge og ute i verden.

Exit mobile version