Site icon Lykten

Fakta, bilder og film norske medier ikke ønsker at du skal se

(Foto: Fibonacci Blue / Protest against police violence - Justice for George Floyd / (CC BY 2.0))

Hvorfor lyver norske og vestlige massemedier så mye? Hvorfor hisser de opp til politiske og rasemessige motsetninger? Hva er deres agenda? Her skal vi ta for oss noen punkter som våre massemedier, med NRK i spissen, med vilje unnlater å informere seerne og leserne sine om. 

Les en inngående artikkel om det som skjer i Minneapolis, Minnesota her: «Derfor raser svarte amerikanere» – et tilsvar til NRKs Urix-propaganda

Da starter vi.

Number of people shot to death by the police in the United States from 2017 to 2020, by race
FOLKEMORD: Den hvite befolkningen i Minneapolis er i ferd med å bli en minoritet i sin egen by, og etterhvert i sin egen delstat. (Skjermbilde/Wikipedia).

Her er den demokratiske statsadvokaten i Minnesota. Her holder han venstreekstrem litteratur fra Antifa i hånden. Antifa har blitt klassifisert som en terrororganisasjon av amerikanske myndigheter.

Og her kommer en ordentlig rosin i pølsa. Den demokratiske superstjernen og TV-personligheten Van Jones uttaler her at det er Hillary Clinton og den hvite venstreorienterte befolkningen som står bak rasehatet. Altså Arbeiderpartiets søsterparti i USA. 

Vil du se bildene og navnene på noen av de som har blitt arrestert i amerikanske byer etter opptøyene og vandalismen? Trykk på lenken under her for å se flere bilder.

Mange har kommentert; «Dette ville ikke skjedd om offeret var en hvit person». Men dette medfører ikke riktighet. Det finnes mange saker fra USA der hvite mennesker har blitt drept under lignende omstendigheter som George Floyd.

En av disse sakene er uhyggelig nær den med George. Det er en hvit mann ved navn Tony Timpa som ble pågrepet i byen Dallas i Texas i 2016. Pågripelsen og mannens død ble fanget på politiets kamera.  Politimennene ble ikke dømt for hendelsen. Ingen opptøyer. Ingen dekning fra norske massemedier. Var det fordi Timpa var hvit? Nå som vi vet at hvite mennesker blir oftere drept av politiet så burde jo dette være årsak nok til å sette fokus på dette. Men det ble altså ikke gjort. (OBS: Sterke scener). Se en rekke lignende videoer der hvite mennesker blir drept av politiet nederst i artikkelen.

Medmenneskelighet eller politisk agenda?

NRK, Dagbladet, VG og resten av massemedias dekning drapet av George Floyd og deres fokus på drap av sorte mennesker i USA er ikke basert på medias medmenneskelighet eller ønske om rettferdighet. Titalls afroamerikanere blir skutt og drept hver måned og hundrevis blir skadet av kulene, inkludert kvinner, eldre og barn. Men det er omtrent kjemisk renset for noen dekning av denne kriminaliteten og ofrene.

Les også: USA: Venstrestyrte byer er krigssoner – 61 skutt – 27 drept på litt over ett døgn

Hatet mot hvite mennesker eskalerer – med medias hjelp

Etter at George Floyd døde har det kommet en rekke rasistiske og hatefulle meldinger fra sorte mennesker på sosiale medier og fanget på film. Det trues med at de sorte og brune menneskene nå skal dra ut til forstedene og angripe hvite mennesker. «Drep de hvite menneskene», «Drep de hvite menneskene», kan man høre de mørkhudede skrike.

Tror du at det hjelper å si at du stemmer på Arbeiderpartiet/Demokratene og at du er antirasist når disse kommer på døra di? Eller angriper deg når du sitter i bilen din med barna dine i baksetet? Eller du går på gaten for å komme deg hjem? 

Dette klippet fra opptøyene i Baltimore da Michael Brown ble skutt og drept i 2015

Les også: Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

Og her er litt mer ubehagelig statistikk fra USA. Den viser at det er ti ganger så sannsynlig at en hvit person blir utsatt for (rasistisk) vold av en sort person, enn at en sort person blir utsatt for det av en hvit person.

Videoer av drap på hvite utført av politiet

For de av de forvillede venstresjelene som skulle komme seg ut fra meningsboblen sin og inn her, så kan vi publisere en rekke videoer der hvite mennesker blir drept av politiet. OBS: Sterke bilder.

Så, da har vi balansert bildet litt som NRK, Dagbladet og resten av massemedia har publisert de siste dagene.

Exit mobile version