Site icon Lykten

Flyktning-propaganda og demonstrasjon – 7499 par sko på strand i Oslo

(Skjermbilde/Facebook)

Flyktninghjelpens Jan Egeland, tidligere ansatte hos Leger uten grenser Ena Babic og nå barnepsykolog og asylaktivist Katrin Glatz (Også hun med fortid fra Leger uten grenser). Alle har fått helsides eksponering i norske medier de siste dagene. 

Coronakrisen og virusets herjinger i Europa har nemlig ført til at vi har måttet sette inn tiltak for å redde vår egen befolkning og sette vår egen sikkerhet i førersetet.

Det har ført til at asylindustrien har fått en oppbremsing, mens viruset herjer i Europa og Vesten. Men dette aksepteres ikke av de som tjener seg rike på migrantkrisene og har en ideologisk forankring på ytre venstre som har som mål å avvikle Norge som nasjonalstat.

Ifølge propgandaavisen Aftenposten skulle 7499 par barnesko ha blitt plassert foran Stortinget, men man måtte flytte planene og satte opp skoparene på Ulvøya istedenfor, på grunn av coronakrisen. Kun ett par sko skal stå utenfor Stortinget, for å representere seksårige Hamed. Istedenfor skal man ha en demonstrasjon på nettet. 

Og nok engang er det bruken av barn som er aktivistenes trykkpunkt. Nå er det altså gutten Hamed (6) som skal være gallionsfiguren for migrantpresset. Hamed døde under en brann i leiren Moria for en uke siden. Men la det være helt klinkende klart. Verken Jan Egeland, Ena Babic eller Katrin Glatz Brubakk gir blanke fanden i Hamid eller de andre barna i Moria-leiren i Hellas.

For dem er dette dydsposering. Ideologi. Politikk. Makt. Og penger. Daglig blir barn drept på norske sykehus over hele landet. Dette skjer under abortinngrep. Det finnes tusenvis av norske barn som går sultne, er i barnevernsinstitusjoner eller som lever i voldelige hjem. Men ingen av disse får noensinne noen sko utplassert noe sted av verken Egeland, Babic eller Glatz Brubakk.

KATRIN GLATZ BRUBAKK. (Skjermbilde/Youtube).

For dette handler om å demografisk endre Norge til en minoritetsnasjon for etniske nordmenn. Et folkemord ved masseinnvandring og migrasjonspolitikk. FN-avtaler, EU-avtaler. Internasjonale forpliktelser. Humanisme.  

Og det er ikke barn eller kvinner som står på grensene til Europa. Det i all hovedsak voksne menn i stridsdyktig alder. De hater Europa og Vesten. De hater kristendommen vår. Ytringsfriheten. Demokratiet. Oss.

Så ikke la verken Egeland, Babic eller Glatz Brubakk få gjennomføre sine propagandastunt med noen resultater. La oss overse deres skrik fra mørket og ønske om kaos og krig i Europa. La oss hjelpe de som trenger det i sine hjemland. 

Hamid hadde fremdeles levd hvis ikke vår bistandsindustri hadde oppmuntret ham og hans foreldre til å begi seg ut på den farefulle ferden mot Europa og mulig Norge. Han kunne gått i barnehage, fått mat og utdanning i sitt eget land med våre penger. Akkurat som 5-årige Alan Kurdi, som ble funnet skylt opp på en strand i Tyrkia på grunn av farens skjødesløshet. Nå har tre menneskesmuglere fått 125 år fengsel, hver seg, for guttens drukningsdød.

Og akkurat som de tre menneskesmuglerne, så bør Jan Egeland, Ena Babic og Katrin Glatz Brubakk stå ansvarlige for de som dør på ferden mot Norge. Uten disse tre asylaktivistene ville ikke disse menneskene ha trodd det var mulig å komme. Uten disse tre ville ikke tusenvis av migranter satt kursen halve jorden rundt fordi de trodde de kunne få et bedre liv økonomisk i våre velferdsnasjoner. 

Ikke sjelden med livet som innsats.

Dødslisten

For de som vil vite hvem som står bak den livsfarlige politikken som har ført til at tusenvis av migranter fra den tredje verden har mistet livet på veien til Vesten, så kan dere se den her. Den gir en god pekepinn på hvilke organisasjoner dere ikke skal gi donasjoner til.

 

Exit mobile version