Site icon Lykten

FN hyller Biden som vil bringe fire ganger så mange flyktninger til USA som Trump ønsket

JOE BIDEN. (Foto: Greg Skidmore / (CC BY-SA 2.0))

USA som en europeisk-ættet nasjon er over. Det har masseinnvandringen fra Sør-Amerika, Afrika, Asia og Midtøsten sørget for. Både demokratene og republikanerne har siden migrasjonsloven i 1965 brukket opp dørene til nasjonen og på under 100 år vil europeere være en minoritet i sitt eget land.

En rekke storbyer og minst seks delstater er allerede minoritetsplasser for hvite mennesker i USA, med påfølgende skyhøye kriminalitetsrater, fattigdom, hjemløshet og 3. verdensstatus på gatene. Nå har amerikanske myndigheter også innført rasistiske programmer, hvor hvite amerikanere er utestengt fra blant annet korona-støtte.

Les også: USA: Flykter fra byene etter opptøyer, overbefolkning og hjemløshet

hyller FN Joe Bidens planer om å øke antall flyktninger som skal tillates å komme inn fra Trumps 15.000 til over 62.500 i 2021. Det er selveste høykommisæren for flyktninger, Filippo Grandi, som synger Bidens sang. «Økningen vil ta seg opp kraftig over de neste månedene», sier Grandi til Voice of America.

De siste 20 årene skal minst en million flyktninger ha kommet til USA.

Dette kommer i tillegg til den enorme mengden av ulovlige migranter som kommer over grensen fra Mexico, der man de siste månedene har måttet sette opp enorme teltleire og leie inn passasjerfly for å spre migrantene over hele USA.

Les også: CNNs TV-anker: «Færre hvite mennesker er spennende»

Les også: Hvite i USA lager nye byer og samfunn vekk fra demokratene

Det skal oppholde seg minst 11 millioner ulovlige migranter i USA. Noen påstår at tallet kan være så høyt som 30 millioner.

4 av 10 amerikanere identifiserer seg selv som en annen rase eller etnisk gruppe enn hvit. 

Bosetting av flyktninger koster amerikanske skattebetalere over 9 milliarder dollar hvert 5. år og hver flyktning koster minst 133.000 dollar under tiden de lever i USA.

Det vil med dagens innvandringstempo i følge flere kilder være en overvekt av ikke-europeere i USA i år 2042. 

Takk og farvel, USA.

Les også: USA-Mexico: 72.000 ulovlige innvandrere arrestert i juli – NED 20.000 fra juni!

Exit mobile version