Site icon Lykten

FOKUS PÅ FREDAG: Feminist: «Jeg kunne kastet deg i bakken og voldtatt deg!» og rasismen fra venstresiden avslørt

Ingen knuste stjernene til Kevin Spacey eller Bill Cosby på Hollwyood Walk Of Fame. Ingen protesterte utenfor kontorene til Harvey Weinstein, Ben Affleck, Matt Damon, Meryl Streep. Ingen angriper eller forfølger Bill og Hillary Clinton. Ingen boikotter de store film- og TV-studioene etter at den ene direktøren og filmprodusenten blir sparket for seksuell trakassering, voldtekt og overgrep. Listen nærmer seg tresifret antall mennesker som nå er anklaget eller dømt for dette. Alle tilhørende eliten i Hollywood. De får gå i fred. De får økonomiske fallskjermer i millionklassen uten at noen protesterer.

Hvorfor? Fordi dette kun dreier seg om politikk og makt, og ikke om medmenneskelig og ønske om en bedre hverdag.

Rasismen avsløres

Og det er ikke bare feministene som avslører seg selv. På den raskt fallende nyhet- og propagandakanalen CNN gikk både programleder og paneldeltakere ut med grove rasistiske uttalelser mot rapstjernen Kanye West. Istedenfor å debattere innhold og mening, så går de rett på Kanyes etniske bakgrunn og hudfarge for å snakke ned om ham.

Og nå begynner rasismen og hatet mot svarte som ikke stemmer demokratisk eller som tar avstand fra offer-mentaliteten som venstresiden integrerer i ikke-hvite, å slå tilbake på dem. Vi ser nå dusinvis, hvis ikke hundrevis, av videoer laget av afroamerikanere som sier de nå er drittlei venstresidens dobbeltmoral og rasisme mot de som går utenfor «plantasjen» deres. Hvis afroamerikanerne nå «våkner opp» fra medias propaganda og demokratenes løgner om at det er venstresiden som bryr seg om og tar vare på dem, så vil dette få alvorlige konsekvenser ved det neste mellomvalget i høst og presidentvalget som kommer i 2020.

Exit mobile version