Site icon Lykten

Geir Ugland Jacobsen: «Norske myndigheter viser null interesse for å finne årsaken til overdødeligheten».

Partileder i Norgesdemokratene, Geir Ugland Jacobsen (Foto: Privat).

Det er i et innlegg på den sosiale plattformen X at partilederen kommer med spørsmålet om årsakene til den store overdødeligheten og kraftige fallet i fødselsraten.

Sitat:

At norske og andre lands myndigheter viser null interesse for å finne årsaken(e) til stor overdødelighet og samtidig kraftig fall i fødselstallet, er foruroligende. I 2022 «mistet» Norge ca 10.000 personer grunnet flere døde og færre fødte enn det som var statistisk forventet. Nesten samme antall nordmenn omkom under hele WW2 (5 år).

Likeledes virker det tvilsomt at C19-vaksiner automatisk avskrives og avfeies som årsak til en åpenbart stor økning i ulike sykdommer og plager etter 2021, blant annet illustrert gjennom en dramatisk økning i sykefraværet. Hvilken planet befinner våre helsemyndigheter og rikspolitikere seg på? Har de ikke, eller ønsker de ikke, klokkeklar dokumentasjon på at noe er fryktelig galt med folkehelsen, iht bl.a det vi her ser? Den unnvikende attityden må etter min mening være å anse som straffbar.

Videointervju om blodpropp

Jacobsen lenket også til en Youtube video laget av Dr. John Campbell, der han intervjuer den amerikanske majoren, ingeniøren og matematikeren Tom Haviland. I intervjuet snakkes det blant annet om hvite blodpropper som leger og rettsleger finner hos sine pasienter, både levende og døde. Haviland viser til at man i større grad finner dem hos mennesker etter dødsfall de siste tre årene.

 

Exit mobile version