Site icon Lykten

Godtfolk mjølstappa av snillistisk godtroenhet

(Pixabay)

Det sitter svært langt inne hos flertallet å innse at nedbrytingen er villet og ønsket og at det i stedet er full suksess for globalistene når europeerne sulter, fryser og mister kontrollen over sine liv. Og at dette bare er begynnelsen.

Politisk barnetro

Under et besøk hos min bankrådgiver på hans kontor var innetemperaturen nå 16 grader. Det var ikke noe problem mente han – bare å beholde ytterjakke og skjerf på. – Hva med lue og hansker, repliserte jeg sarkastisk. Men nei – alle fysiske lokalkontorer skulle snart helt avvikles likevel, var svaret. Og bare Putin og Trump ble satt på plass ville det meste bli godt igjen. Den politiske godtroenheten synes like uovervinnelig som barnetroen.

Omvendt julenisse

Det som er rørende å skue når barna forventningsfulle kikker opp mot julenissen, blir derimot skremmende når narrede voksne nekter å ta inn over seg at bak sine masker er politikerne snarere i ferd med fylle sekken sin – med alt du eier og alt du tar for gitt. Lettlurte europeere har til nå innbilt seg at de aller fleste er gode på bunnen og vil oss vel. Fordi våre forfedre overlot oss et utrolig godt land. Me dessverre førte suksessen til at etterkommerne senket guarden. Det blir vår bane. For de virkelige skurkene ser selvsagt snille og tilforlatelige ut. «Men han er jo så pen og kjekk», konkluderte vår stemmeberettigede nabofrue i all sin enfoldighet – mjølstappa av snillistisk godtroenhet.

Energi, mat og helse

Et folk uten balansert, samfunnsmessig aktpågivenhet har derfor latt sentrale maktmennesker konvertere demokratisk kontrollert makt over til stadig økende diktatoriske ståsteder. Tre av de viktigste områdene er energi, mat og helse. Nyttige idioter i så måte er underskogen av sterkt troende klimareligiøse som skriker så høyt at godtfolk blir apatiske av politisk nummenhet. Vedfyring er med ett så fali’ at smartmålere må monteres i folks pipeløp og pipeskatt vinker i det nære. Snart vedtar vel Vatikanet forbud mot vedfyring i helvete. Veden skal nå heller råtne i skauen og bli til drivhusgassen metan. Sic..

Serverer galskap

Videre presenteres jevnlig tilbakevendende bassilusker som noe helt nytt og samfunnet stenges ned totalt i lang tid mens menigmann nærmest tvangssprøytes fulle av de rene giftstoffer for kroppen. På toppen av det hele erklæres kjøttkaker i brun saus som en folkefiende fordi dyra fiser ut for mye av plantenæringen Co2. Resepten er grei den. Klem all verdens selvmotsigende galskap inn i folks toppetasjer. Da blir de opptatte med å tenke på dette, og ser ikke at et politisk kupp foregår rett foran deres forblindede øyne.

Pepperkake-personer

Og er du ikke blitt apatisk nok kan vi lese at stortingsrestauranten nå serverer kjønnsnøytrale pepperkake-personer. Og hadde de ikke vært brune, men hvite som marsipangris-personer, ville de nok blitt forbudt. For kjønn og rase er noe herk og bør oppheves ved målrettet blanding. Vi er jo kliss like alle sammen – tror jeg tralala… Mener du ikke det kommer du i PST’s søkelys som farlig, antistatlig konspiratør. Derfor er det best å bare bite tenna sammen når etter hvert sulten gnager og frosten biter.

God j…, nei unnskyld – en riktig god kjønns- og rasenøytral «et eller annet» til dere alle.

Exit mobile version