Site icon Lykten

Hennes navn var Marianne Haugen

(Foto: Privat).

En hjerteskjærende melding har blitt lagt ut av datteren til Marianne Haugen (54) på Facebook. Marianne Haugen ventet på datteren sin ved togstasjonen i Sarpsborg da en somalisk mann gikk til angrep med kniv og drepte henne.

Les også: Norsk kvinne (50) drept på gaten i Sarpsborg – «Gjerningsmann kjent fra moskeen»

Blomster ved drapsåstedet. (Foto: Lykten.no).
Blomster ved drapsåstedet. (Foto: Lykten.no).

På sosiale medier og hos nye og uavhengige nyhetsformidlere har det imidlertid vært stor frustrasjon med politiet og media.

Man har i lang tid etter hendelsen valgt å utelate viktig og sentral informasjon om drapsmannens etniske og religiøse bakgrunn.

Mens det tok norske medier 22 minutter å fortelle at gjerningsmannen mot moskeen i Asker var «hvit og etnisk norsk», tok det over 12 timer før informasjonen om at gjerningspersonen i Sarpsborg var somalisk med norsk statsborgerskap.

Det har heller ikke vært planlagt noe rosetog eller politisk initiativ som White Lives Matter for den drepte norske kvinnen. Det snakkes heller ikke om hvor mange norske liv som har gått tapt som følge av masseinnvandringspolitikken eller hvor mange somaliere som har gått amok med kniv på offentlig plass i Norge de siste årene.

Exit mobile version