Site icon Lykten

Hijab på Stortinget, hijab i norsk rett, hijab på NRK – islam på full fart inn i det norske samfunnet

Foto: Hijabis4ever / Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported

Det islamske klesplagget hijab er et tegn på kvinnelige undertrykkelse. La det være klart fra starten av. Hvis de muslimske kvinnene tar av seg hijaben er risikoen svært stor for at de blir utsatt for æresvold eller i verste fall drept. Hijaben er ikke et frivillig plagg kvinner kan bruke eller ikke bruke etter eget skjønn. Det er påbudt. Det er tvang. 

I muslimenes egne hjemland er bruken svært nøye kontrollert og påbudt. En kvinne risikerer å bli drept på gaten hvis hun går uten en mann eller uten hijab/niqab/burka. I beste fall blir hun seksuelt trakassert, utsatt for vold og pågrepet av politiet.

Les også: Dansk skolejente nektet å dekke seg til under obligatorisk moskébesøk – fikk straff

Les også: Paris: Muslimsk bussjåfør nektet å plukke opp kvinne fordi hun hadde kort skjørt

I Norge fremstilles hijaben og islamske tvangsklær for muslimske kvinner som noe «frivillig» eller endog «kvinnefrigjørende»(!). Sinnsykdommen har blitt venstresidens ideologi. 

De fleste husker at NRK-programleder Siv Kristin Sællmann måtte slutte å bruke et lite kors da hun var på skjermen.  Spol frem fire år og samme NRK lar radikale islamister som Faten Mahdi Al-Hussainis bruke hijab under hele programserier.

Les også: Svenske butikker selger islamske slør til 3-åringer

Spol frem til 2019, og i løpet av få måneders tid har vi opplevd at islamister har brukt hijab på talerstolen på Stortinget og at politiet aksepterer at deres politiadvokater bruker hijab i norske rettssaler når de representerer staten.

I religionen islam så er kvinnen kun verdt halvparten så mye som mannen. Hun får derfor mindre i arv, kan være en av fire koner og må ha fire vitner hvis hun blir voldtatt og vil unngå straff (i verste fall dødsstraff, for «utroskap»). Hijaben skal skjule en kvinnes seksualitet, altså hår, hals, skuldre og annet som kan opphisse det motsatte kjønnet. Og det er derfor ekstra rystende når man ser at muslimer putter disse plaggene på barn helt ned i barnehagealder.

Les også: Vidar Kleppe: Islam har et kvinnesyn på steinaldernivå

Dette er altså den type religion og politisk ideologi som nå har kommet seg helt inn i våre mest respekterte og høyest ansette plasser i det norske samfunnet som Stortinget og rettssalen. Og puttes på barn for å unngå at menn skal antaste dem.

Heia venstresiden!

Les også: Kvinner fikk ikke gå inn i butikk i Sverige – hadde på seg feil klær

Les også: Videoen norske feminister og islam-apologeter vil ha store problemer med å forklare

Les også: Bør islam forbys?

Exit mobile version