Site icon Lykten

«Hodeløst å la den terrordømte IS-kvinnen gå fri»

(Foto: Vidar Kleppe/Facebook).

Det en en stor nasjonal skandale at den terrordømte somaliske IS-kvinnen er løslatt og kan nå vandre fritt i Norges gater. At PST mener at IS-kvinnen er en betydelig fare tillegges ingen vekt. Det er «hodeløst» og galt at en terrordømt kvinnes interesser skal gå foran Norges interesser og rikets sikkerhet.

DEN ISLAMSKE TERRORISTEN SOM NÅ HAR SLUPPET UT I DET NORSKE SAMFUNNET. (Foto: PST).

Fra NRK:

Kvinnen i 30-årene, som er dømt for deltagelse i IS, har mistet flyktningstatusen og er utvist fra Norge grunnet hennes tilknytning til terrororganisasjonen.

Fembarnsmoren fra Somalia ble i mars 2019 dømt til fengsel i to år og ni måneder. Hun er den første kvinnen i Norge som er dømt for deltakelse i IS.

I et UDI-vedtak kommer det frem at kvinnen ikke kan sendes til Somalia med tvang fordi hun har krav på beskyttelse.

«PST er kjent med at kvinnen som har sittet internert på Trandum er løslatt og har blitt bosatt i Oslo. PST samarbeider tett med politietaten, Oslo kommune og UDI med hensyn til videre oppfølging etter løslatelsen», skriver han til NRK.

IS-kvinnen har også allerede i rekordfart fått tildelt kommunal bolig, mentor og eget støtteapparat. Det er nok mange fredelige nordmenn som kunne ønsket seg en kommunal leilighet i Oslo. Begrunnelsen for for slike «hodeløse» beslutninger er IS-kvinnen sine menneskerettigheter. Ja, du leste riktig: IS-kvinnen sine menneskerettigheter!

Snillismen og dumskapen i Norge vil ingen ende ta og viser et stort behov for å skifte ut store deler av Stortinget i september. Denne galskapen må «rett og slett» stoppes. Nok er nok!

Exit mobile version