Site icon Lykten

Hvem skjøt barna i Sverige, NRK?

NRK er befolkningens store informasjonskanal. Tvangsstøttet fra det norske folk med over 6 milliarder gjennom skatteseddelen. Med tilgang til alle norske hjem følger det med et visst ansvar for å formidle sannheten. Skulle man tro.

Men dessverre feiler vår lisensgigant NRK denne testen. De gjør som alle andre massemedier og velger ut hva leserne får av informasjon basert på redaksjonens og journalistenes politiske ideologiske bakgrunn. Vi har arrestert NRK på dette mange ganger, sist gang i mars, da de omtalte den muslimske skytteren i Colorado som «en hvit mann», og aldri rettet opp feilen, selv da vi tok kontakt.

Les også: Svensk politimann gråter over innvandrerkriminaliteten – «Du er sjanseløs»

Denne gangen velger NRK å unnlate å skrive om hvem, hva og hvorfor. Hadde rollene vært byttet ville hvem, hva og hvorfor vært på plass. I bøtter og spann.

To barn på henholdsvis 5 og 6 år ble truffet av kuler da de var ute og lekte i nærområdet sitt i Stockholm. Klokken var kvart over åtte på lørdag kveld og området var fullt av mennesker. De to barna som skal være søsken ble fraktet til sykehus med det som beskrives som alvorlige skader i beina, men skal være utenfor livsfare.

Her er NRKs overskrift:

«Gutt (5) og jente (6) såret i skyteepisode utenfor Stockholm»

Artikkelen er kjemisk renset for all relevant informasjon om skytterne, deres etniske bakgrunn og historikken med kriminalitet i området. Til den skyhøye innvandringen til Sverige og medfølgende skyte- bombe og drapsorgie de siste årene.

Hva er begrunnelsen fra redaksjonen i NRK for dette? Hadde det vært en gjeng nynazister som skjøt to muslimske barn, ville det vært detaljrikt som et maleri. Med intervjuer, historiske anekdoter og statistikk.

I nye medier i Sverige er imidlertid overskriften som følger:

«Innvandrerkriminelt nettverk bak de skutte småbarna»

Vanskeligere enn det er det ikke, NRK.

Gjør jobben deres.

NRKs nyhetsavdeling. (Pixabay)

Les også: GALE SVERIGE: Adriana (12) var ute med hunden – ble skutt i hjel under gjengoppgjør

Exit mobile version