Site icon Lykten

Hvem slapp muslimene inn i Norge?

Å kritisere muslimer for deres skikker, tradisjoner og kultur er helt ok. Det hører til et moderne og opplyst samfunn. Det samme gjelder for alle religioner, trossamfunn og livssyn som finnes i våre samfunn.  I dag fylles norske medier med debatter om hijab, koranbrenning, juletradisjoner og om vi egentlig har noen norsk kultur å ta vare på. Det hele er imidlertid et røykteppe for å skjule den egentlige agendaen.

Så la oss slutte å stirre på tærne våre og se forover.

Fokuset og den politiske kampviljen bør fjernes fra islam og muslimene. Disse vil aldri endre seg. De vil aldri integrere seg. De vil aldri gi opp sin kulturelle og etniske identitet. De vil ikke gi fra seg sine språk eller tradisjoner. Og det bør de ikke heller. Vel og godt hjemme i sine egne hjemland.

Det er som å rope i full storm. 

Snu blikket mot Stortinget. Statsministerne. Staten. Utdanningsmyndighetene. Lærerne. De frivillige organisasjonene. Røde Kors. Kirken. Det mosaiske trossamfunnet. Politimesterne. Media. NRK. Kulturetablissementet. Forfatterne. Musikkbransjen. Globalistene i bank- og forsikringsbransjen. De er alle på samme side – masseinnvandring fra islamske land i den tredje verden til Norge er deres mål. Men hva er sluttspillet? En grenseløs verden? Sentralstyrt makt over alle mennesker på jorden?

Hvorfor?

Muslimene er bare brikker i et stort spill og gjør det de alltid har gjort siden islam oppsto i år 600. Etablerer seg. Skaper konflikter. Krever rettigheter. Tar over. Støter ut de andre religionene og folkeslagene. Enkelt og greit. Alle vet det. Det står i hver eneste historiebok.

Men noen måtte åpne døren for dem til Norge, tusenvis av mil fra sine opprinnelsesland. Inviterte dem inn i vårt trygge og velfungerende samfunn. Ga dem alle rettighetene norske mennesker har jobbet og slitt for i hundrevis av år. Trykket ned urbefolkningen til å bli andrerangs borgere i sitt eget land. Godt inneforstått med at det hele vil ende opp i konflikt og tragedie for Norge og urbefolkningen vår.

Noen gjorde alt dette med viten og vilje.

Fokuser kraften og kampviljen din der. Ikke skrik i stormen. 

Exit mobile version