Site icon Lykten

Hvor er ytringsfriheten, Erna Solberg?

(Skjermbilde: Twitter).

Jeg leser med skrekk og gru en såkalt sympatierklæring på Twitter. At Erna Solberg atter en gang hopper bukk over ytringsfriheten. Å kalle den groteske hodeskjæringen av en lærer på åpen gate i Paris forleden for et «angrep på tankefrihet og opplysning» er et hån mot ytringsfriheten som er det som virkelig er angrepet.

Dette føyer seg fint inn i både Erna Solberg, Jens Stoltenberg og andre globalisters angrep på ytringsfriheten i flere år nå. Jens Stoltenberg snakket om ytringsansvar etter massakren på Utøya. Tweeten er intet mindre enn et fatalt knefall og unnfallenhet som Erna har vist overfor voldelige handlinger begått i islams navn i lang tid nå. Det føyer seg også pent inn i Erna sin fordømmelse av Sian sin lovlige og fredelige demonstrasjon og ikke fordømte volden begått av muslimer under den samme demonstrasjonen. Er det Sheikh-klanen i Pakistan, Ernas rådgiver muslimen Sumeja Atic, eller muslimen Abid Raja som bestemmer hva du skal si, Erna siden du er så redd for å stå opp for ytringsfriheten?

Ytringsfriheten skal være hellig, uansett hvor feig Erna Solberg er. For uten ytringsfrihet vil vi heller ikke ha et levende demokrati. – Svein Arne Grønnevik, Demokratene Vestland Fylkeslag

Vi har en § 100 i Grunnloven, som garanterer for at ytringsfrihet skal finnes sted. Men den ser ut til å ha blitt byttet ut med Straffelovens § 185, eller Rasismeparagrafen som den også kalles der til og med faktiske saksopplysninger kan bli straffet. En lov som dermed strider mot Grunnlovens § 100. Videre er det foreslått lover som skal kriminalisere kritikk av ideologier, underforstått islam? Jeg lukter litt Nord-Korea i disse globalist-tider, selv her i Norge. Vi har nemlig et meningsdiktatur her i landet. Et grunnlovsstridig meningsdiktatur vi må stemme ut av Stortinget neste høst om vi ikke skal underkaste oss religiøse mørkekrefter.

Denne pinlig feige tweeten føyer seg også inn i Erna Solbergs kamp mot såkalt «islam-hat og muslimfiendtlighet». Hva med å forholde seg til virkeligheten og fokusere på hva som EGENTLIG er problemet? Nemlig at Islam som den voldelige erobringsideologien den er, har til hensikt å respektere våre vestlige normer i vestlige land? Og at det opprører oss vanlige borgere voldsomt at feige politikere som Erna Solberg omfavner den og lar den styre over oss i større og større grad? Og at det opprører oss enda mer når statsministeren og eliten tar mer avstand fra reaksjonene på volden enn den islamistiske volden i seg selv.

Vi i Demokratene Vestland Fylkeslag tar kraftig avstand mot den groteske henrettelsen i Paris og all annen islamsk vold og angrep på ytringsfriheten vår. Likeså tar vi avstand fra all annen vold være seg politisk vold, religiøs vold, etnisk motivert vold for å undertrykke meninger. Og ytringsfriheten skal være hellig, uansett hvor feig Erna Solberg er. For uten ytringsfrihet vil vi heller ikke ha et levende demokrati. Så når vi nå går inn i et valg år med mye motsetninger og mye lureri av globalistene på Stortinget, er en nødt til å forstå en ting.

Vi er derfor nødt til å komme oss ut av EØS-avtalen snarest mulig og kraftig revurdere vår tilknytning til det gjennomkorrupte FN for å kunne gjenopprette kontroll med grensene våre og hvem som befinner seg i riket. Husk at dersom du ikke stemmer, stemmer blankt eller stemmer på et parti som i dag er på Stortinget, er du selv en del av årsaken til at de store globalistpartiene kan fortsette å herse med folket og rasere landet.

Exit mobile version