Site icon Lykten

Hvor mange Breiviker og Ballieter behøver vi før venstresiden våkner?

Globalistene mot folket. Det vil bli en blodig krig hvis dagens venstreekstreme politikk fortsetter mot Europa og vår identitet, kultur og levemåte. (Foto: Pixabay).

Masseinnvandring fra ikke-vestlige land som ødelegger byer, forsteder og nabolag. Massiv kriminalitet, med ran, voldtekter, bilbranner og angrep på ordensmakten. Misbruk av velferdssamfunnet som gjør at sykehus, skoler og barnehager bukker under for presset. Identitetspolitikk som angriper vestlige familier, mennesker og verdier. Listen er like vond som den er lang.

Man bryter opp våre trygge og fungerende europeiske samfunn innenfra. Barna, kvinnene og de eldre lider mest.

Dette er bare noe av det som nå vil føre til at millioner av europeiske mennesker vil drives ut til ekstreme tanker og handlinger som ligner på de Breivik utførte i Oslo i 2011, og Stephan Balliet utførte i Tyskland nylig. De fleste vil aldri gå så langt som Breivik, men mange vil gå langt nok til at det vil føre til alvorlige handlinger.

Problemet for våre myndigheter er at Breivik og Balliet er urbefolkningen på kontinentet vårt. Ubetydelige mennesker langt utenfor radaren til sikkerhetspolitiet. Ikke salafister fra Midtøsten og Afrika. De tilhørte ikke en begrenset politisk aktivistgruppe som marxistene på 1970-tallet. De to spilte dataspill, trente vekter og hørte på musikk på rommet sitt.

Dette ER folket. Det er postmannen din. Det er snekkeren som jobber i nabohuset. Det er politimannen som patruljerer i byen. Det er læreren som underviser på den lokale skolen. Det er sykepleieren som tar imot barna dine. Det er løytnanten som jobber på forsvarshøyskolen. De har aldri vært politiske aktive eller brydd seg. Før nå. Dette er en kamp der myndighetene våre og globalistene kun kan «vinne» gjennom et storstilt folkemord mot etniske europeere på alle plan i samfunnet, noe man ser begynnelsen av i Norge i dag. Breivik var i så måte det grusomme «startskuddet» på hva vi kan forvente i fremtiden hvis politikerne og eliten i Norge visker ut grensene våre og fortsetter innvandringspolitikken sin. Gjennom deres angrep på vår kultur, historie og nasjonale identitet.

Hva tror dere vil skje den dagen nordmenn vil komme i klar minoritet i Oslo og andre storbyer? Ingenting? At folk bare legger seg ned og aksepterer at man ikke har noe nasjon og identitet mer? Jugoslavia er ikke lenger unna enn at de fleste som leser dette husker bildene av utbrente regjeringsbygg og blodige lik i gatene.

Du kan ikke ta fra ditt eget folk sitt nærmiljø og identitet, og ikke forvente motstand i ulike former. Fra politikk, aktivisme og i verste fall væpnet motstand. Dette er grunnkurset på alle studier på politihøyskoler, forsvarshøyskoler og sikkerhetspolitisk utdanning. Temabøkene står på rekke og rad på universitetene våre. Og i særdeleshet i historiehylla. Det vil bli etnisk uro og borgerkrig. 

Nå ønsker tyske myndigheter (hvem ellers) å øke avlytting, overvåking og politisk forfølgelse av etniske tyskere som ikke følger eller støtter Angela Merkels innvandringspolitikk. «En fare for demokratiet», omtaler tyske myndigheter den økende motstanden i samfunnet som.

Hva? Angela Merkels masseinnvandringspolitikk, eller urbefolkningen i Tysklands motstand mot den? Sistnevnte selvsagt. Globalismen og EU muss sein! Folkeutbytte må gå sin gang! Nasjonalisme, slemt. Masseinnvandring fra den tredje verden, godt!

Den eneste løsningen man har på såkalt hjemmeavlet terrorisme og aktivisme er å avvikle masseinnvandringen helt og sende så og si alle ikke-vestlige tilbake til sine nærområder og hjemland. Deretter må man implementere nasjonalistiske og nasjonalkonservative tiltak for urbefolkningen, slik at man føler seg vel og hjemme i sine egne nærområder og byer.

Det betyr gjeninnføringen av kristendommen som statsreligion, økt kunnskap om historisk og kulturell arv på skolen, incentiver for kvinner og familier om å få flere barn. Gjeninnføre nasjonal stolthet på alle plan i samfunnet. Det betyr flagging i betydelig større grad enn i dag. Det betyr at nordmenn må gjenoppstå som et unikt folkeslag gjennom litteratur, kunst, arkitektur og historikk i det offentlige rom. 

Da kan vi omtrent avvikle PST. Og Breivik ville aldri eksistert.

Det er ikke vanskeligere enn det. 

Hvis ikke vil Breivik og Balliet bare være de første i en lang rekke terrorister som vil eksistere i våre samfunn til borgerkrigen kommer. Du kan ikke forvente å gjennomføre et mykt folkemord gjennom masseinnvandring og ikke møte motstand blant mennesker det utføres mot. Det blir en umulig oppgave å overvåke, kontrollere og/eller pågripe alle innvandringsskeptiske europeere, uten å innføre et nærmere totalitært overvåkingssamfunn fra myndighetenes side.

Men Tyskland har jo en historie med å bedrive folkemord, så de ser kanskje ikke helt det store problemet.

Kilde: NTB/Document

Exit mobile version