Site icon Lykten

Hvordan manipulere og ødelegge demokratiet

(Pixabay)

Staten frykter borgerne

I Norge er myndighetene nå blitt så redde for sine egne borgeres reaksjoner på alt dette at Stortinget sist i mars i år gikk for å be PST overvåke samtlige nordmenns digitale privatliv døgnet rundt. Det finnes derfor snart knapt grenser for hva PST ikke kan samle inn av data om DEG. Uten verken mistanke eller rettens godkjennelse slik det var tidligere. Du er med andre ord å betrakte som skyldig inntil det motsatte er bevist. Slik totalitære stater opererer.

Fariseisk hykleri

Orwells dystopiske bok «1984» går i oppfyllelse så det griner her hjemme på bjerget. Uten at mediene nevner en slik historisk sensasjon synderlig. Staten vil imidlertid selv skjule sine spor i opptil 60 år med hemmelighold. Men DINE offentlige tanker skal nå altså samles inn av overvåkingspolitiet og kunne brukes mot deg i tosifrede år fremover. Dette må være selve definisjonen på dobbeltmoral og fariseisk hykleri.

Konsekvenser

Hva blir konsekvensene av legitime ytringer som ikke faller maktapparatet i smak? Utestenging fra nett? Kutting av strømmen remote? Banken din? Pensjonen din? Bøter? Fengselsleire? Et politikersjikt som frykter velgerne i en grad som dette er en blåkopi av nettopp de fascistiske strømninger som førte Vesten ut i den til nå største ulykke verden har vært vitner til.

Kamp mot naturlovene

Men ikke bare borgerne regnes som statsfiendtlige. Til og med naturens empiriske lovmessighet gjøres til fiender av menneskeheten. Det ene antivitenskapelige utspillet sprøere enn det andre tytes ut over befolkningene som mister både munn og mæle. Tidligere marginale pressgruppers visvas tas med ett til inntekt for store samfunnsendringer – bort fra normal bærekraftighet. Barn og unge tilhører i økende grad staten og indoktrineres til opprør mot egen kultur, mot egne mødre og fedre, ja til og med mot sin egen kropp. Skolelærere med vettet i behold mobbes og endog rundjules av elevene.

Mass psychosis

En regelrett krig mot alt det vi i generasjoner har forstått som rett og galt intensiveres daglig, og viser vei mot anarki og kaos. Dette er krampetrekningene til et verdensrike i full oppløsning. De av oss som ikke er rammet av «mass formation psychosis» ser ikke ut til å trenge igjennom muren av uimottagelighet hos de rammede. Vi snakker bibelske proporsjoner coming up.

What is Mass Formation Psychosis? Is it like Mass Hysteria or Mass Delusion?

Relativisme

Kreftene som står bak denne invasjonen av vestlige menneskesinn har tilgang til rikelige, historiske erfaringer bare fra de siste hundre år. Manipulasjon er da heller ikke noe nytt fenomen. Allerede fra dag en i «bokji» heter det: «Har gud virkelig sagt vi ikke skal stjæle fra hans tre?» Og vips hadde manipulatorene sitt første verktøy i boks – relativiseringens kunst.

Ufrihet er frihet

I dag er denne kunsten raffinert til det ytterste. Ingenting er lenger absolutt. Alt er tillatt, og det er bare fantasien som setter mulige grenser for hva som er grei skuring. Ondt er blitt godt, urett er blitt rett og umoral er konvertert til «ny» moral. Ufrihet er frihet. Er du uenig og følgelig ikke med oss, er du mot oss og bør snarest støtes ut i det ytterste mørke.

Åpenbare selvmotsigelser

Et samfunnsbyggverk er avhengig av en viss stabil struktur. Heller ikke et demokratisk folkestyre tåler de mest ytterliggående divergenser. Da rives og slites det i stykker og baner veien for «sterke menn». Å manipulere menneskene har vist seg adskillig enklere enn mange trodde. Og det i en grad der folket går i massemønstringstog mot sin egen frihet og retten til å tenke selv. Selv de mest åpenbare selvmotsigelsene roper i mot de evige sannheter etter års hjernevask. Om så termometrene worldwide jevnlig viste tredve minusgrader vil de manipulertes hjerner se på dette som ytterligere bevis for global oppvarming. Alt mens FN-sjefen roper ut at «kloden koker!»

Meningspoliti

Det er skremmende å kunne konstatere at våre sinn blir enkle ofre for statslederes trusselforespeilinger som til sist gir dem full kontroll over enkeltindividene. Det skal bli interessant å være vitner til politibetjentenes konvertering til rent meningspoliti land og strand rundt. Vi som har levd en stund har ikke glemt det tyskledede norske Statspolitiet som mer enn gjerne gikk nazistenes ærend. Den norske feigheten var formidabel.

Skinndemokrati

Nå er vi der igjen. Og det er de siste spede røster for ekte demokrati og dets naturnødvendige ytringsfrihet nå stadig færre tør å kjempe for. Skinndemokratiets siste rest av tilsynelatende valgfrihet viser sannheten i Mark Twains visdomsord:

«If voting made any difference, they wouldn’t let us do it».

Tilbake sitter en massehypnotisert befolkning stivnet av frykt uten motstandskraft. Som om de påny sitter hjelpeløse på Titanics dekk mens skuta fylles med vann. Tiden er overmoden for å entre livbåtene – og komme i land på fast grunn. Ikke bare lete etter en bedre lugar på en synkende skute.

Exit mobile version