Site icon Lykten

Hvorfor er det et problem at Norge er styrt av hvite mennesker, Aftenposten?

(Aftenposten/Skjermbilde).

Norske aviser og mediehus kjører ukentlig på med rasistisk og hatefull propaganda mot nasjonalstaten Norge og etniske nordmenn. Skoler er for hvite. Litteraturen er for hvit. Musikken er for hvit. Landslagene i idretten er for hvite. Regjeringen er for hvit. Staten er for hvit. Fagforbundene er for hvite. Reklamebransjen er for hvit. TV-, film og teateret er for hvitt, politiet er for hvitt, Forsvaret er for hvitt, sykehusene er for hvite, ja selv friluftslivet er for hvitt. Og man skal selvfølgelig ha etnisk delte aldershjem. Helst burde nordmenn ikke eksistert i det hele tatt.

Det finnes en hel skokk med melaninrike mennesker i Norge som ikke er fornøyde med tingenes tilstand. Faktisk er de riv ruskende sinte over at Norge ikke kvoterer inn minst tilsvarende prosent innvandrere det finnes i Norge, i alle posisjoner, i alle samfunnslag, fra A til Å. Helst 50 prosent.

Akhenaton Oddvar de Leon fra Organisasjonen mot offentlig diskriminering (OMOD), har selv delvis bakgrunn fra Trinidad. Et land som kan skilte med hele 0.65 prosent europeere. Ja, du leste riktig. Null komma sekstifem. Hva er årsaken til at hans identitære bakgrunn er så lite flerkulturell med tanke på melaninfattige europeere? Er de rasister der nede? Hadde Norge hatt Trinidads krimstatistikk ville vi hatt 2.500 drap i året justert for folketall. Flere av byene og tettstedene i Trinidad har så høy kriminalitet at ambassader fraråder turister å reise dit. Og som i alle vestlige nasjoner så har islam og muslimers høye kriminalitetstilbøylighet også inntatt Trinidad.

Akhenaton Oddvar de Leon er ikke fornøyd med at for mange etniske nordmenn styrer Norge. Er de Leon imot at mørkhudede styrer afrikanske land? At gule mennesker styrer asiatiske land? (Foto: Privat).

Men de Leon er sint på Norge. På etniske nordmenn. Han kunne jo bare reist hjem til Trinidad, sin fars fødeland. Der er det melaninrike, kullsorte mennesker i alle posisjoner, fra topp til bunn i samfunnet. Kanskje han kunne startet et OMOD i Trinidad for å få europeere og blendahvite inn i alle samfunnsposisjoner der? Eller er det kun Europa og Vesten som skal bli kullsorte i rekordfart, mens nasjoner i Afrika, Asia og Oceania kan forbli religiøse, kulturelle og etniske etnostater?

Akhenaton de Leon er en rasist. Han ser seg blind på hudfarge, religion og etnisitet, og ikke et menneskes karakter, utdanning eller kvalifisering til det han/hun måtte ønske å gjøre. Martin Luther King Jr sine ord har ingen tyngde i de Leons ideologiske univers.

Nei, her skal man kvoteres inn kun på bakgrunn av pigmenter. Ja, hvis noe er rasisme, ja så er det jo det. Og da bør de Leon anmelde seg selv til det blendahvite politiet for brudd på rasismeparagrafen og tatt sin dom i fengselet. For der er nemlig mennesker med hudfargen hans godt overrepresentert.

Exit mobile version