Site icon Lykten

Inkompetansens ansikt – en politisjef uten kontakt med realiteten

NY KRIPOS-SJEF, KRISTIN KVIGNE: Pressekonferanse Straffesak 15 januar 2014. (Foto: Kåre M. Hansen / (CC BY-ND 2.0))

«Kripos-sjef med solid migrasjons-erfaring», skriver Juristen.no. 

Men uttalelsene til den nye Kripos-sjefen Kristin Kvigne sier noe helt annet.

I et langt portrettintervju til Dagens Næringsliv omtaler hun migrasjon som en «berikelse».

Som unnskyldning for Sveriges eksplosjonsartede (bokstavelig talt) utvikling i bombeangrep, granatangrep, skyting med halvautomatiske våpen på gaten, henrettelser av småbarnsmødre med barn på armen, massive voldtektsstatistikk og barneransepidemi, så forklarer Kvigne dette med dårlig planlagt boligpoltikk.

Les også: «Det er ingen fremtid» – beboere i Stockholm etter bombeangrepet

Fra DN: (Bak betalingsmur).

– I Sverige er det jevnlige skyteepisoder og eksplosjoner som politiet knytter til gjengoppgjør og mafia, hvorfor ser vi ikke samme utvikling her?

– Det er nok kompliserte årsaker til det. Boligpolitikken har vært annerledes. I Sverige har du disse forstedene som var ment å bli bygget rundt hyggelige torg, men som har utviklet seg til en form for festninger. Jeg tror byplanlegging vil være et viktig element i forebygging av kriminalitet. Og forebygging er en stor del av løsningen. Jeg vet ikke hvordan svensk politi jobber, men vi har mye og god informasjon om kriminelle organisasjoner som opererer i Norge. På den måten kan vi hindre at slike ting skjer.

– I Norge blir gjerne innvandringen i Sverige trukket frem som forklaring? spør DN.

– Jeg tror ikke på den. Jeg mener at migrasjon er langt mer berikende enn belastende for et samfunn. Men integrasjon er viktig.

Les også: «Dødspatruljen» setter skrekk i Skandinavia

Det finnes tusenvis av såkalte «boligfestninger» i mange europeiske land uten innvandring. Der er det trygt dagen lang. Selv på kvelden. Der kan eldre mennesker spasere med hunden sin. Barnefamilier kan leke på lekeplassen. Unge kvinner kan gå trygt hjem fra jobb eller jogge. Ingen bomber blir kastet inn gjennom vinduer i leiligheter. Ingen mennesker blir henrettet midt på lyse dagen. Ingen kvinner blir dratt ned i kjellerlokaler og gjengvoldtatt av større grupper med menn.

Men dette skjer i Sverige. Og Norge begynner å vise tenner i den samme utviklingen. Årsaken? Innvandring fra ikke-vestlige land. Integrasjonen er omtrent ikke-eksisterende. Kulturen er fremmed. Behovet for å leve på allmennheten er skyhøy. Religionen beholdes. Behovet for å bekrefte sitt territorium likeså. Gjerne med vold og drap.

Selv henrettelser på åpen gate har nå begynt å fylle overskrifter i våre medier.

Men dette faller for døve ører hos den nye Kripos-sjefen som har hatt tiår med innvandringskonsekvens på skrivebordet sitt.

Her retvitrer hun en pris til Refugees Welcome to Norway i 2016.

Den nye Kripos-sjefen er barn av kommunister som var medlemmer i Sosialistisk Folkeparti og forteller at hun husker familiens politiske engasjement helt siden hun var 4 år gammel. Familien abonnerte blant annet på det feministiske magasinet Sirene på 1970-tallet. Farens konstante forbruk av nyheter har gått i arv, forteller hun til DN.

Hun liker heller ikke sosiale medier. Spesielt Twitter, der det bare finnes «hat, hat, hat». Men er det virkelig slik? Eller er mennesker som ikke deler henne venstreekstreme politiske visjon «hatefulle»? Det legges dårlig skjul på at hun ikke liker den amerikanske presidenten Donald Trump.

At hans form og tone legitimerer hat.

På sin Twitter-profil kan man se at den nye Kripos-sjefen retvitrer kontoer med regnbueflagg, prideparader, flyktninger i Syria, kvinnekamp, rasisme, antirasistisk senter og har skrevet «Fuck Off mrs. Hopkins», til den kvinnelige konservative journalisten Katie Hopkins på nettet. Det er ifølge Kristin Kvigne toleranse.

Den uavhengige journalisten og trebarnsmoren Katie Hopkins lever med drapstrusler, trusler om å bli voldtatt, halshugget og at familien skal myrdes. Hun må bruke livvakt på offentlige arrangement. Og nylig ble hun kastet ut av Twitter fordi hun går imot den politiske korrektheten som kveler den offentlige debatten. Med andre ord en dame med bein i nesa. Selvstendig. Sterk. Men Kristin Kvigne kaster henne foran toget. Fuck Off, mrs. Hopkins. Hilsen en norsk feminist.

Samtidig avslører Kvigne at 2 + 2 = 4 ikke stemmer helt i hennes bok. Hun retvitrer også at det er flott med jentetaxier i Oslo og at politiet har en egen politistasjon under Norway Cup.

Jentetaxier er en direkte konsekvens av utenlandske voldtektsforbrytere i hovedstaden vår. Det vet alle som har sett tallmateriale og fulgt med i nyhetene. Volden og overgrepene under Norway Cup likeså. Norge hadde verken jentetaxier eller politipost på Norway Cup før vi ble ordentlig multikulturelle. Politiets permanente tilstedeværelse på Norway Cup kom først som en konsekvens av 22. juli terroren i 2011, men har blitt et fast innslag etter det som følge av barneran, seksuelle overgrep og grove overfall de siste tiårene.

Kvigne bruker veldig mye tid på å snakke om «holdninger» og rasisme i Norge. Selv blant politiet. At man må jobbe mot dette. Men innvandringen er den hellige gullkalven og skal ikke røres. Uansett konsekvenser.

Vi har fått en rødgrønn sosialist inn som politisjef. 

Exit mobile version