Site icon Lykten

«Innvandrersmitte» – venstresidens dobbeltmoral – reagerer kun ved stigmatisering av innvandrere

(Skjermbilde / Aftenposten Twitter).

Vepsebol. Et flerkulturelt samfunn er et vepsebol. Ingenting kan snakkes om. Sannheten er rasistisk eller diskriminerende. Fakta er hat. Ord gjør vondt. Aftenposten skrev en artikkel om at innvandrere – i hovedsak ikke-vestlige og muslimske – utgjør en svært stor overrepresentasjon av Covid-19 smittede i Norge. Hvordan skal man ordlegge seg? Hvordan skal man fremlegge fakta for sine lesere?

Det er vepsebol. Og minefelt. Kommunisten Audun Lysbakken fra Sosialistisk Venstreparti går hardt ut mot Aftenposten for sitt bruk av ordet «innvandrersmitte». Det stigmatiserer. Han blir raskt arrestert av Twitter-brukere som opplyser Lysbakken at han kun reagerer hvis en viss utsatt gruppe blir stigmatisert. Det er identitetspolitikk som er norsk venstresides brød og smør. Samtidig blir Aftenposten også beskyldt for å være en «nazi-avis» av Lysbakkens støttespillere.

(Skjermbilde / Aftenposten). 

(Skjermbilde / Aftenposten).

Lysbakken blir arrestert på at han kun reagerer når noen av hans kjernevelgere og identitetspolitiske velgergruppe blir negativt omtalt i massemedia.

Flere påpeker at Aftenposten støttet og hyllet nazistene i sin tid. Og at dette kun er en videreføring av avisens lange tradisjon med å stemple og angripe minoriteter. 

Exit mobile version