Site icon Lykten

Islamske fundamentalister ødelegger Norge

Pixabay

Demokratene vil stekt begrense og fremme forslag om å stoppe migrasjonen fra muslimske land til Norge da vi forhåpentlig vis kommer på stortinget i 2021. Skal Norge som en liten nasjon lykkes med dette – må vi som nasjon ta muslimer som tror på Koranen som Allahs direkte inspirerte og ufeilbarlige ord på alvor. Eller skal vi ikke det, statsminister Erna Solberg?

Fakta er statsminister, Erna Solberg, at sterkt troende islamister som bor i Norge i henhold til originalkildene koranen og Sunna, sier følgende: Islam er ikke er forenelig med et åpent demokratisk demokrati med respekt for menneskeverdet, likestilling og ytrings- og trosfriheten. Her forholder jeg meg også til tolkingen av islam fra de store islamske lovskolene – og islamske lærde, som for eksempel den eldre lærde: Yusuf al-Qaradawi. Kilde: Yusuf al-Qaradawi – Wikipedia

Jeg vil derfor samtidig understreke viktigheten av at stortingspolitikerne nå snarest må vedta en helhetlig og bedre repatrieringspolitikk, som gjør at islamister som Arfan Bhatti og alle hans likesinnede blir sendt ut av Norge. Og at mange asylsøkere og personer som har fått opphold i Norge på humanitært og tidsbegrenset grunnlag – snarest nå kan starte hjemreisen om de elsker islam og hater Norge og nordmenn. Sannheten er at de kun elsker vår frihet til å etablere sin religion og milliardene av norske skattepenger de mottar fra dumsnille norske regjeringer.

Nok er nok og Demokratene har alltid sagt stopp!

Exit mobile version