Site icon Lykten

Jimmy Kimmel kaller Trump og 74 millioner amerikanere for «kreftsvulst som må fjernes»

(Skjermbilde / Twitter).

Som Sovjetunionen og Kina under Mao, så måtte man fjerne en stor del av befolkningen før man kunne oppnå sitt drømmesamfunn. Sosiale medier, massemedier og den politiske venstresiden begår nå det som kan kalles en moderne masseutslettelse av mennesker de er uenige med politisk. Hitler, Stalin og Mao er byttet ut med Zuckerberg, Dorsey og Wojcicki, fra henholdsvis Facebook, Twitter og Youtube.

Og med seg har de underholdningsindustrien som jobber på høygir hver kveld med sine såkalte underholdningsprogram, som nå mer ligner på rene politiske propagandaverktøy for det demokratiske partiet. En av de mest uttalte kritikerne er verten for Jimmy Kimmel Live, som går på den riksdekkende TV-kanalen ABC og er et av USAs mest sette kveldsunderholdningsprogram.  Han går så langt i å kalle den sittende presidenten og hans velgere for en kreftsvulst. Det innafor, for han har beholdt alle sine sosiale mediekontoer. Og så langt har 145.000 mennesker «likt» hans innlegg. Vi omtaler det ofte ironisk som «det gode hatet».

Ikke-person i 2021

Å miste sine sosiale medier, bankkontoer, betalingsmuligheter, airbnb-tjenester og annet er i dagens høyteknologiske og moderne samfunnet det samme som å ikke eksistere. Våre liv er dypt integrert i teknologiske løsninger og mange tjenester kan ikke fås tilgang på uten å logge seg inn via en av de store nettgigantene som Google, Youtube, Facebook, Twitter, Apple eller lignende.

Betalingstjenester, Visa, Mastercard og selv etablerte banker sletter nå kunders kontoer fortløpende.

Og på sidelinjen heier massemedia og den politiske venstreisiden frem ikke-personliggjøringen av millioner av mennesker, inkludert lederen av den frie verden, den sittende presidenten i USA, Donald Trump.

Man benytter seg også av såkalt «folkemordsretorikk» som ble brukt under blant annet Nazi-Tyskland og folkemordet i Rwanda, der de som var uønsket ble omtalt som rotter, skadedyr, eller i dette tilfellet fra TV-stjernen Jimmy Kimmel, «kreftsvulst som må fjernes».

President Trump fikk over 74 millioner stemmer offisielt. Mange påstår at tallet var betydelig høyere, men at politiske krefter fikk endret resultatet, slik at han tapte valget. Presidenten hadde over 89 millioner følgere på en Twitter-konto alene. 35 milioner på en annen. Titalls millioner på Facebook. Og flere millioner på Youtube.

Samtidig har man så langt slettet millioner av kontoer tilhørende konservative og republikanere. Dette inkluderer militært personale, advokater, menneskerettighetsaktivister, leger, homofile og andre som støtter Trump. Og det går ennå lenger. Alternative medieplattformer som vil gi disse menneskene en stemme, blir angrepet fra alle kanter, som appen Parler, som rett og slett ble fratatt sine servere fra Amazon som huset dem.

Nå er de alle sensurert og slettet. Uten at det finnes verken lovverk eller grunnlag for det i amerikansk lov. De store plattformene har selv valgt å ta politiske beslutninger på sin egen synsing og mening, uten grunnlag i realiteten. Uten faktiske bevis for det de påstår er årsaken til slettingen.

Det er politisk heksejakt. Man vil «fjerne kreften», som Jimmie Kimmel, uttalte det. Stalin ler fra sin grav.

 

Exit mobile version