Site icon Lykten

Kampen om verdensherredømmet

Demokratene ”skyter nå med hagle” mot sitt eget lands sittende president, republikaneren Donald Trump. Russian collusion, Ukraina, uriktige skattemeldinger, korrupsjon, bestikkelser og narkotika står på riksrettsmenyen til de stadig mer desperate venstreorienterte Demokratene som leter med lys og lykte etter ammunisjon med tørt krutt.

Man håper tilsynelatende, lik en spillegal, at bare innsatsen er høy nok og langvarig nok vil Trump – som de fleste andre politikere de kjenner seg selv på – gi dem gevinst materialisert i form av en eller annen ”synd” det ikke vil bli gitt tilgivelse for. Og finner man ikke noe å henge hatten på, vil den kontinuerlige strømmen av støy trette ut befolkningen før valget i 2020. Strategien er trolig at bare slik vil demokratenes egne, suspekte entiteter ha en nubbesjangs. At de samtidig splitter og ødelegger sitt eget land ser ikke ut til å affisere de ”demokratiske” globalistenes nådeløse, frenetiske lyskespark.

Opposisjon = krig for global-venstre

Venstresiden i USA – lik i resten av verden – ser på all opposisjon som krigserklæringer. Og i krig er som kjent alle midler tillatt. Som for eksempel naturstridige fremstøt der to eller flere løgner ender opp som en sannhet. Demokratiets meningsbrytninger har jo for dem alltid kun vært et listig steg på veien før demokratur og ”proletariatets” diktatur overtar. Det er bare å slå opp i læreboka deres.

Noe” bare må da treffe Donald også? Hvorfor skulle han være hakket bedre enn Hillary og Bill Clinton, Richard Nixon og John F. Kennedy? Ettersom de penser inn på nye temaer hver gang deres argumentasjonsrekker plukkes ned av republikanske talsmenn for Det hvite hus, ser taktikken ut til å være basert på et fromt ønske om at all retorikken skal tåkelegge neste års valgkamp. For med fire nye år med en Trump-administrasjon luket fri for Demokratiske taskenspillere, kan Clinton-dynastiet vente seg en helt annen etterforskning på ulovlig mail-distribusjoner og mye annet snacks.

Slaget står NÅ!

For de globalistiske NWO-planleggerne står slaget . Dette vippepunktet har alle globalarkitekter og nasjonalkonservative visst måtte komme på et gitt tidspunkt. Det som ligger i potten er om den tredje verdenshistoriske planen for å legge kloden under seg endelig skal lykkes. Eller om globalismen også skal ende på historiens skraphaug sammen med kommunismen og nazismen. Det er åpenbart at global-eliten er villige til å selge sjela si og gi ALT for å nå dette målet. Akkurat som tidligere herskere med verdensunderleggende aspirasjoner.

Mennesket Trump

Dette betyr selvsagt ikke at også Trump er et menneske av kjøtt og blod, og like full av feil og mangler som resten av oss stakkarer. Noen ganger virker hans Twitter-uttalelser som om de er skrevet sent på natt etter en lang, hard arbeidsdag, der det kanskje hadde vært smartere å ha gått rett til sengs. Men det bør heller ikke glemmes at den amerikanske cowboy-retorikken ofte kan virke fremmedartet på sindige nordeuropeere. Slike verbale sidesprang blir selvsagt plukket opp av globalsosialistene og brukt for alt hva det er verdt.

Men presidentens stayer-evne er virkelig presset til det ytterste. Her har han gjennomsnittlig vist stor stabilitet og styrke. Det er ikke gitt hvemsomhelst å stå i stormen på en sindig måte. Det ser vi også på at han ikke lar seg lede til å kaste de væpnede styrkene inn i en hver konfliktsone, slik som fredsprisvinneren og forgjengeren Barack Obama tillot seg.

POTUS velges ikke på Toten

Men nå skal ikke neste POTUS velges fra Toten eller Småland. Blir det The Donald som drar av gårde med seieren i 2020 også, kan det jo være greit ikke å ha skjelt ut akkurat den eneste karen som kan beskytte oss mot den virkelig store smellen via NATO. Europas væpnede styrker er jo etter hvert som en vits å regne. I et Europa der en stadig mer femininisert befolkning lever i en virtuell verden og i beste fall bare er innom virkeligheten noen timer daglig før det bærer tilbake til Facebook og det trygge internettlivet. Det kan jo vise seg å være greit og ha en og annen venn eller to med reelle muskler i fremtiden også

Når man i virkelighetens verden satser på import av grupper som allerede før de kommer har erklært at de kommer for å utrydde oss.

Exit mobile version