Site icon Lykten

Kan det finnes noen Gud?

(Grafikk: Barbara Jackson / Pixabay)

Hva sier vitenskapen?

Så hva kan sies om tankegrunnlaget bak ideene om en første-konstruktør av universet. La det først nevnes at naturlovene ikke kan sies å utelukke en skapende kraft.

Konstruktør?

Kompleksitet oppstår ikke av seg selv. Tvert i mot – en gjenstand som overlates til seg selv søker umiddelbart mot det som kalles likevektstilstanden. Et hus som ikke vedlikeholdes går langsomt i oppløsning. Altså har huset en opprinnelse. Og en konstruktør. Kan det samme sies om universet? Og oss selv?

Kan ikke ødelegges

Loven om massens og energiens bevarelse sier at energi ikke kan ødelegges. Strukturen i bunden energi – masse – søker bare kontinuerlig hen i mot tilstand av fri energi – eksempelvis lyset. Men når ingenting kan bli til ingenting, kan det jo heller ikke ha oppstått av ingenting. Dette sannsynliggjør en førsteårsak.

Er Gud fri energi?

Bibelen sier at «gud er lys». Ettersom tid ikke eksisterer i lyshastigheten, er vedkommende følgelig fri energi. Ikke bundet energi som oss i vår massetilhørighet. Men hvordan oppstod da den bundne energien – massen – oss?

Big Bang

La oss drodle rundt big-bang. Vi vet at når en hydrogenbombe frigjør sin energi, oppstår det en mindre mengde masse som følge av den frie energiutfoldelsen. Skulle vi da tenke oss at en mulig konstruktør benyttet litt av sin frie energi til nettopp å kreere et big-bang, ville jo likeledes en viss mengde bunden energi-masse oppstå i kjølvannet.

Hubble-teleskopet

Via Hubble-teleskopet observerer vi lengst unna det som kalles rødforskyvningen, forsvinne i fra oss fordi den frie energien etter det store smellet har betydelig raskere fart enn oss. Jordens fart rundt solen er anslått til over 100 000 km/t. Selve vår galakse Melkeveien beveger seg i en estimert hastighet på en million km/t. Dette er imidlertid bare småtteri mot lysets og den frie energis hastighet på rundt 300 000 kilometer I SEKUNDET.

Hva er tid?

Tid kan defineres som ulik hastighet, eller avstand mellom begivenheter. Vår tidsopplevelse er derfor et resultat av at vår bundne energi har en betydelig lavere hastighet enn den frie energien. Skulle vi teoretisk nærme oss lyshastigheten, ville vår bundne masse gå i oppløsning og konvertere til fri energi. Alle spor av kompleksitet ville da slutte å eksistere.

Naturlovenes konklusjoner:

Fundamentale naturlover utelukker altså ikke eksistensen av en universell skapende førsteårsak.

A) Inertia-loven postulerer at «var urmaterien uvirksom, kunne den ikke sette seg selv i bevegelse eller øke sin kompleksitet».

B) Entropi-loven ( loven om likevektstilstanden – thermodynamikkens 2. hovedsetning ) sier altså: «Enhver fysisk forandring fører til et mindre ordnet system». Uten en ledende kraft var det umulig å utvikle seg i kompleks retning.

C) I følge loven om massens og energiens bevarelse kan altså ikke energi ødelegges og bli til ingenting. Den må alltid ha vært der.

D) Biogenesis-loven er empirisk og viser at det ikke finnes noe liv på jorden som ikke har sitt opphav fra tidligere liv. Alt liv må derfor ha en førsteårsak.

Konklusjon:

1) Kompleksitet – som liv – avhenger av ytre påvirkning.

2) Ytre påvirkning må settes i gang.

3) Skal en ting settes i gang kreves en kraftkilde.

4) Skal kompleksiteten øke, må kraftkilden må være kontrollert.

5) Følgelig kan ikke en «død» kilde skape et system.

6) Ingen kan derfor vitenskapelig utelukke en intelligent førsteårsak som er i stand til å sette noe i bevegelse. Liv og kompleksitet er avhengig av opphav, grunnstoffer og kretsløp. Mange vil mene at slikt ikke kan oppstå av seg selv.

Dimensjonene

Det er også grunn til å nevne at eksistens utenfor våre egne dimensjoner følgelig bare kan oppfattes intellektuelt/teoretisk. Våre øyne oppfatter kun en svært begrenset del av lysenergien rundt oss. Det samme med hørselen. Vi sanser dessuten bare våre fire dimensjoner. (Høyde, bredde, lengde og tid) Vitenskapen har imidlertid antydet at det teoretisk må finnes flere dimensjoner om vi skal kunne forstå altets sfærer.

Fordummingen

Dessverre er de fleste mennesker ikke kommet lenger i sine livsanskuende tilbøyeligheter enn at de avviser forsøk på vitenskapelige tilnærminger til både dette emnet og andre foreteelser rundt dem. Skrik, skrål, felles sang og bønn og følelsesutbrudd skal overdøve tvilen. Det ser ut til at uvitenhet er et mål for svært mange, noe vi også ser utdanningsinstitusjonene legger opp til i økende grad. Tidsåndens uvitenhet og intellektuelle ulyst er selvsagt plukket opp av makteliten, som ser fordelene med en fordummet befolkning. Smarte luringer har opp igjennom tidene kuppet religionene ved hjelp av nedarvet frykt og helvetestrusler. Dagens politiske yppersteprester har kuppet helveteslæren og konvertert den til til andre former for «jordens undergang». Same shit, new wrapping.

Religion utenkelig for globalistene

For globale ledere og oligarker er derimot gud og offentlig utøvelse av religion utenkelig å kombinere med en kommende verdensregjering. Selv om islam har vært en nyttig import for å ødelegge Vesten. Regissørene arbeider derfor effektivt med å nulle ut alt det de kan komme på av religionsbaserte normer og moral. Du kan også spørre deg om hvorfor man tillater Iran å bygge nukleære stridsvåpen. Tenk deg en slik rakett ramme mikrolandet Israel som ikke er større enn tidligere Hedmark fylke. Vips har de tre mest aggressive verdensreligionene fått seg et alvorlig banesår.

Fred og sikkerhet?

Og når Israel sender sine ABC-våpen i retur til både Iran og Mekka, vil spørsmålet lyde worldwide: Hvor ble det av Gud? Dukker han ikke opp for å beskytte sine? Enklere kan det ikke gjøres om man vil kvitte seg med en av globalismens hovedrivaler. Da kan alle verdens globale ledere til slutt møtes i FN’s storstue og samstemmige fortelle verden: «Endelig fred og sikkerhet»!

Exit mobile version