Site icon Lykten

KrFU bør avvikles – vil tillate seksuelt påtvungne plagg på lærere

Foto: Michał Huniewicz / Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

Hvis man ikke lærer av historien, er man tvunget til å gjenoppleve den, heter det.

Kristelig Folkeparti har ikke vært kristne på mange, mange år. De kjemper for verdier som ikke eksisterer i verken bibelen eller noen andre kristne skrifter.

Homofile ekteskap, prester og adopsjon, avvikling av kristendommen som statsreligion, salg av kirker og kristne bygninger til islamske sekter, promotering av islam og islamister i Norge gjennom kirkeasyl, opplesing av koranen i kirken, og samarbeid med venstreekstreme og voldelige politiske grupper.

Les også: Hijab på Stortinget, hijab i norsk rett, hijab på NRK – islam på full fart inn i det norske samfunnet

Og nå altså; tillatelse av det svært kvinneundertrykkende og seksualiserte plagget nikab. Nærmere sagt, tillatelse til at det brukes av muslimer i undervisningssammenheng på norske skoler – foran norske skolebarn.

Nikab, hijab og burka er islams måte å undertrykke kvinners kjønn, ved å nekte dem å vise hår, skuldre, armer, ben eller andre kroppsdeler, slik at de ikke skal fremstå som seksuelt attraktive for menn. Galskapen forstås ennå bedre når det påtvinges barn helt ned i barnehagealder. For i islam så er det altså en seksuell tiltrekning hos pre-pubertale barn som gjør at de må tildekkes for å ikke tiltrekke seg uønsket seksuell lyst hos menn.

Jenter og kvinner som nekter å bære plagget risikerer og opplever æresvold og i verste fall drap.

At det skal normaliseres og aksepteres som endel av den norske skolehverdagen viser en såpass mangel på menneskerettigheter, kvinners frihet og vårt samfunns verdier, at KrFU umiddelbart bør avvikle seg selv som organisasjon.

Og det kommer ikke som noe sjokk at det er en kvinne som står bak forslaget til KrFU.

Fra Finansavisen:

– Vi må inkludere alle. I diskusjonen om hvorvidt lærere skal få lov til å gå med religiøse symboler på jobb, kan man kun tillate noen religiøse plagg. Det blir for dumt og er urettferdig. Bare fordi noe er ukjent skal man bare stenge det ute, spør fylkesstyremedlem Ingvild Halderaker Husby i Oslo KrFU.

Kilde: Finansavisen/NTB

Exit mobile version