Site icon Lykten

Kriminaliteten i det norske samfunnet er ønsket

(Pixabay)

Koronakrisen i Norge anno 2020. Stengte grenser har ført til at narkotikasalget har minsket kraftig. Kriminelle omreisende likeså. Ulovlige asylsøkere og økonomiske migranter har stoppet å komme. Politiet opplever kraftig nedgang i kriminalitet.

Myndighetene kan innføre tiltak som gjør samfunnet og hverdagen vår tryggere. Så er spørsmålet, hvorfor gjør de ikke dette hele tiden? Hvor mange ofre for kriminalitet kunne vært spart hvis myndighetene gjorde jobben sin? Hvor mange liv kunne vært reddet?

Politiet kan sette inn en innsatsstyrke og knuse hele det kriminelle gatemiljøet i Norge. De har alle navnene og adressene.

Politiet kan sette inn en innsatsstyrke og knuse gateprostitusjon, narkotikasalg, gateran, innbrudd og stoppe bilbranner.

Myndighetene våre kan knuse alle former for proformaekteskap, flerkoneri, omskjæring av barn, slaveri og menneskehandel.

Myndighetene våre kan knuse alle svindelfirmaer, ulovlig arbeide og den svarte økonomien i drosje-, vaske-, restaurant- og byggebransjen.

Myndighetene kan sende ut alle ulovlige og kriminelle migranter og innvandrere hvis de vil.

Hvis. De. Vil.

Men av en eller annen grunn godtas alt skrevet ovenfor her. Det aksepteres. Det nærmest belønnes av norske myndigheter. Politisjefer, regjeringsmedlemmer, politikere – de har alle promotert og akseptert vår hverdag. Nærmest skuffet den inn.

Koronakrisen har vist at myndighetene har mulighet og muskler til å rydde opp i det norske samfunnet fra bunn til topp. Fra gata til dyre kontoradresser. Men de velger å se en annen vei. Velger å ikke ta aksjon. Velger å overse alt.

Hvorfor? Hva er sluttmålet? 

Det eneste svaret man kommer til er at det ønsket. Det er villet. Og alt vil gå tilbake til de samme tilstandene når koronakrisen er over.

Vil det norske folket våkne?

Exit mobile version