Site icon Lykten

Løgn ala Sovjet – hver eneste dag

(Pixabay)

Elitens utopiske fantasier om global styring av hele verden har medført at de ikke enser ødeleggelsene av de samfunn de ble valgt til å administrere på vegne av borgerne. De mest åpenbare løgnene renner ut fra myndighetenes svadagenererende PR-moguler:

– Masseimport av migranter er en berikelse.

– Det foregår ingen befolkningsutskiftning.

– Kloden brenner.

– Covid-vaksinen er ufarlig.

– Co2 er farlig for naturen.

– Vindmøller redder klimaet

– Kjønn er valgfritt

– Vi mangler elektrisitet.

– Norge er en fredsnasjon.

– Pressestøtte gir mangfold.

– Nordmenn er verdens rikeste.

Løgnen uendelig

Løgnens uendelige natur og variasjoner forsinker den uavvendelige krasjen utad. Sammen med museklikk-trykking av penger der ingen substansielle verdier ligger i bunn. Bestikkelser av mediene med gigantiske summer årlig sikrer fravær av grunnleggende kritisk journalistikk. Innbyggerne animeres til total fornektelse av hva som egentlig foregår og skremmes til taushet, apati og likegyldighet.

Vi er skurkene

Det er vi som påpeker sammenhengene i konglomeratet av bedrag som gjøres til de store skurkene. At det er noen som fortsatt våger å kalle en spade en spade får eliten til å rykke stadig nærmere politistaten og dens fullmaktslover. Vi blir den gode fiende som det gjelder å nedsnakke. Selv om vi bare forteller at to og to er fire – også politisk – setter Stortingspartiet i gang med proposisjoner som skal konvertere alle former for demokratisk regime-kritikk til noe de kaller «antistatlig virksomhet». Et begrep som hentet fra Adolf og Stalins vokabular.

Når går du av Vedum?

Poenget er selvsagt å skremme det store flertallet fra å tenke «feil» om de go’hjerta landsforeldrene våre. Nå foran kommunevalget vil de atter smilende besøke plebsen og uten blygsel juge oss rett opp i trynet – nok en gang. «Drivstoffprisene skal ikke over tyve kroner literen, ellers går vi av», som småbruk-finansministeren lovte oss mellom kaffe og vafler i valgbodene sist. Hadde vi hatt en ærlig presse hadde de hatt en fast rubrikk øverst på første siden med spørsmålet: «Når går du av Vedum?»

Skremt livskiten ut av

Alt dette kan selvsagt bare gå fordi Hvermansen samtidig blir skremt livskiten ut av. Og mediene utbasunerer at all elendigheten skyldes forpliktelser vi har overfor verden rundt oss. At vi ødelegger naturen og at vi dessuten må bøte for våre mange misgjerninger overfor den tredje verden. Og at vi ikke kan komme unna å punge ut for hjertegode tyskere som fortsatt lider fordi vi skjøt mot dem under krigen. Libyere og Jugoslaver er det derimot ikke så nøye med. De trengte visst litt juling av fredsprisutdelerne – til deres eget beste selvfølgelig.

Nu går alt så meget bedre

Den som tror noen som helst nedre grense er nådd, kan bare vente på sammensuriets leder Erna ta en Høire innersving og utbryte: «Nu går alt så meget bedre». Og det er sant. Bortsett fra for nordmenn da naturligvis. Du husker kanskje dem..?

Exit mobile version