Site icon Lykten

Maria Zähler har falt for venstresidens «salamitaktikk»

(Pixabay/privat)

Resett-journalist og FrP-politiker Maria Zähler tar oppgjør med seg selv og SIAN. I en post på Facebook annonserte hun at hun vil holde appell i SIAN motdemonstrasjonen på Tøyen, og flere multikulturalister gjør det umiddelbart klart at det ikke er nok.

Ap-politiker Mats Kvaløy-Bjørbekk skriver dagen etter i Vårt Oslo at det ikke er nok for henne å ta denne avstanden. Hun må beklage, legge seg flat offentlig, han forventer genuin anger, og avslutter kommentaren sin med hva som kan leses som en vagt skjult trussel om Zähler ikke holder seg på rett linje.

Det hele er et veldig tydelig eksempel på hva som kalles «salamitaktikk», og spiller inn i venstresidens strategi om å holde kontrollen over hva som kan ytres. Det er en enkel splitt-og-hersk teknikk som aktivt er brukt av venstresiden i flere tiår og handler om å tvinge oss på høyresiden til å ta avstand fra stadig større del av vår egen blokk, mens venstresiden strategisk tier om sin egen ytterkant.

Vi innvandringsrealister drar alle det samme lasset. Ja retorikk kan være både usmakelig og uheldig, men det Zähler gjør er å aktivt la seg dikteres av sine motstandere. Hun lar kreftene som kjemper for innvandring og globalisme styre diskursen og samtidig delegitimerer seg selv. Å delta i en demonstrasjon mot den siden som ga henne en plattform, ga henne relevans, er å skyte seg selv i foten og er med på å aktivt motarbeide hennes eget partis uttalte mål.

Venstresidens globalister og multikulturalister vil fortsette å kalle Zähler en rasist, og det som verre er uansett hvor enn mye avstand hun tar fra sine egne, og dette er hva hun må innse; vi kommer ingen vei om vi skal la våre motstandere bestemme hva som er greit å si. Vi vil ikke vinne noe terreng i debatten når vi lar venstresiden ha definisjonsmakt.

VårtOslo avviste dette leserinnlegget.

Exit mobile version