Site icon Lykten

Massemedia mørklegger ny grov gjengvoldtekt begått av innvandrere

(Pixabay)

I følge en notis på det norskfiendtlige nettstedet NRK.no har seks gutter blitt kjent skyldig i gjengvoldtekt. På gjerningstidspunktet var guttene 15 og 16 år gamle. De er funnet skyldige i grov voldtekt eller medvirkning, grov vold og drapstrusler.

Guttene er fra Tyrkia, Balkan, Afrika og Asia. 

Den norske jenta (15) skal ha blitt tatt med til et skur i et skogholt i Furuset, av to av innvandrerguttene, hvor resten av «vennegjengen» kom til og gjengvoldtok henne.

Jenta skal ha fått tightsen revet i stykker, blitt utsatt for vold mot blant annet ansiktet og hodet, blitt tatt kvelertak på og fått grove drapstrusler fra tre av innvandrerguttene under gjengvoldtekten. Hun skal også ha blitt tvunget til å gjennomføre oralsex.

Detaljene fra gjengvoldtekten var så brutale og grove at retten ga massemedia referatforbud.

Tre av guttene skal også ha blitt funnet skyldige å ha gjengvoldtatt den samme jenta noen uker tidligere.

Ytterligere en sjette innvandrergutt skal ha blitt funnet skyldig i en voldtekt av den samme norske jenta i løpet av perioden mellom de to gjengvoldtektene.

Les også: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring

Bydel Alna, der gjengvoldtektene, volden og drapstruslene fant sted, er et minoritetssted for etniske nordmenn. 

Innvandrerguttene ble først dømt i tingretten i fjor til betydelig lavere straffer enn de som er utmålt av Borgarting lagmannsrett. Da fikk de korte fengselsdommer og samfunnsstraff. Dommene ble gjenstand for debatt på Stortinget og anket av aktor. Saken ble tatt opp av Borgarting lagmannsrett og nylig kom de nye dommene.

Dommene fra Borgarting lagmannsrett er som følger:

Fra NRK:

Tre av de tiltalte ble dømt til ubetinget fengsel i 60 dager, samt 420 timers samfunnsstraff. De tre siste er dømt til henholdsvis 360, 360 og 417 timers samfunnsstraff. Samtlige anket straffen.

I lagmannsretten ble guttene dømt til langt strengere straff:

• To er dømt til fengsel i fire år, der tre år og to måneder er betinget med en prøvetid på tre år.

• En er dømt til fengsel i fire år og tre måneder, der tre år og fire måneder gjøres betinget med en prøvetid på tre år.

• En er er dømt til fengsel i tre år, der to år og fire måneder gjøres betinget med en prøvetid på tre år.

• To er dømt til to år og tre måneder i fengsel, hvorav ett år og ti måneder gjøres betinget med en prøvetid på to år.

I tillegg til fengselsstraffen ble de dømt til å betale til sammen 1,15 millioner kroner i oppreisning til fornærmede. Da ingen av dem jobber eller har noen verdier, vil denne summen tas fra norske skattebetalere via voldsoffererstatningsordningen. (Sitat slutt).

Dagbladet og VG mente saken ikke var spesielt nyhetsverdig og hadde hver seg kun en kopiert NTB-sak og nyhetsnotis.

Men selv med de nye dommene kan de slippe ut tidlig, pga allerede sonet varetekt, pluss at Norge opererer med 2/3-dels soning, slik at ingen av de dømte vil sitte mer enn et par måneder.

Går man gjennom VG, Dagbladet og NRK, er dekningen minimal. Notiser og NTB-kopier er alt man har valgt å publisere i en så stor og omfattende overgrepssak. Som har gått gjennom det norske rettssystemet to ganger med et halvt dusin gjerningspersoner. Hvor erstatningssummen er i millionklassen. Men ingen journalister er tilstede for å dekke saken grundig. Ingen bakgrunnsinformasjon om gjerningspersonene, intervjuer med lokalpolitikere eller bydelsansatte. Ingen gjennomgang av lignende saker og utvikling i bydelen – som er betydelig.

De vil ikke dekke den fordi gjerningspersonene er innvandrere, mens offeret er etnisk norsk. Ingen protestaksjoner og flammende taler fra feminister som Sigrid Bonde Tusvik. Ingen Facebook-grupper. Ingen kronikker i massemedia fra de tre M’ene Marie Simonsen, Martine Aurdal eller Marte Michelet. Stille fra Raudt, SU, AUF, LO og Ottar. Man kan høre nålen treffe gulvet.

Hvorfor? Jo, vi banker det inn igjen. Overgriperne var mørkhudede innvandrere med muslimsk bakgrunn. Offeret var en hvit norsk jente, mest sannsynlig med kristen bakgrunn. Døpt. Konfirmert. I følge innvandrernes kultur gir dette grønt lys til overgrep, utnyttelse og løgner. Offeret er ikke verdt noe som menneske. Hennes hudfarge, etniske bakgrunn og religion. Slike tanker og uttalelser kom frem i grooming-rettssaker i England. 

Og dette bekreftes igjen under rettssaken i både tingretten og Borgarting lagmannsrett. Overgriperne smiler og ler. Sender «haha»-meldinger til hverandre på sosiale medier. De viser eller formidler ingen anger. De kommer fra en kultur som hater det norske samfunnet. Hater nordmenn.

Nettsiden og menneskerettighetsorganisasjonen Rights.no som massemedia, akademia og rødgrønne politikere i lang tid har angrepet og ønsket å ta fra statsstøtten, (Og til slutt klarte det), kan imidlertid fortelle det norske folk mer enn norskfiendtlig massemedia har klart:

Fra Rights.no:

Det foreligger etter lagmannsrettens syn tungtveiende allmennpreventive hensyn som taler mot en reaksjon i frihet for de alvorlige straffbare forholdene som de tiltalte har begått. Det framstår som et uheldig signal generelt og til unge spesielt, dersom så alvorlige lovbrudd overfor et barn på 15 år, ikke skal medføre den strengeste reaksjonen. Hensynet til den alminnelige rettsbevissthet og til å opprettholde den sosiale ro taler etter lagmannsrettens syn også mot en reaksjon i frihet.

Lagmannsretten har kommet til at de allmennpreventive hensynene her gjør seg gjeldende med slik styrke for A, B og C at samfunnsstraff ikke vil være en tilstrekkelig reaksjon selv om dette er førstegangsovertredelse. Lagmannsretten er etter en samlet vurdering kommet til at for alle de tre er fengselsstraff særlig påkrevd. Seksuallovbrudd av stadig mer alvorlig karakter ble begått med noen ukers mellomrom mot den samme fornærmede. Først seksuell krenkende adferd, noen uker etter medvirket de alle tre til voldtekt til seksuell omgang i skogholtet. Den siste overtredelsen er en grov voldtekt, og er isolert sett en overtredelse av særlig alvorlig karakter. Med vold og truende adferd overfor den 15 år gamle jenta skaffet fire gutter i fellesskap seg seksuell omgang i form av oralsex, inne i et skur der døra ble låst. Det vises ellers til den nærmere beskrivelsen av det straffbare forholdet under skyldspørsmålet foran. Lagmannsretten har også funnet det bevist at det forut for den grove voldtekten var planlagt av guttene å overrumple fornærmede. Hun ble lurt «i en felle». Den grove voldtekten var derfor ikke for noen av de tre tiltalte en impulshandling, men de hadde alle tid til å tenke seg om og trekke seg tilbake. For C kommer i tillegg grov kroppskrenkelse og grov trussel etter at den grove voldtekten var avsluttet. Ingen av de tiltalte har vist anger. Ingen av dem har vist noen empati for den lidelsen fornærmede er påført. Lagmannsretten vurderer det slik at hensynet til allmennprevensjonen kunne veid noe mindre tungt dersom den tiltalte i det minste hadde gitt en uforbeholden tilståelse. (Sitat slutt).

Dette er dessverre ikke en unik sak i det flerkulturelle Norge. Det finnes titalls lignende saker på politikontor over hele landet. Men hysj, ikke la det komme ut til folket. Det kan skape «grumsete holdninger» og «hatprat på sosiale medier». Det er viktigere å beholde illusjonen av et velfungerende flerkulturelt samfunn enn å sette fokus på de faktiske problemene som kommer med det. Å gjøre noe med det. Forhindre nye overgrep mot norske gutter og jenter.

Våre politikere, massemedia og akademia mener det er en pris vi må være villige til å betale.

Men en dag koker den multikulturelle gryta over. Og resultatet vil ikke bli pent.

 

 

Exit mobile version