Site icon Lykten

Massemorder og rasist vant «Årets person»-pris av Time Magazine

De politiske karrierene til demokratenes president- og visepresident-kandidater, Joe Biden og Kamala Harris er som en side i en spion-thriller og skrekkhistorie samtidig.

Bidens åtte år som visepresident så ham og krigsforbryteren Barack Obama bombe ikke mindre enn syv nasjoner og tok livet av statsledere. Antallet døde, inkludert et stort antall sivile, må telles i hundretusen-tallet. Med dette satte man også i gang islamske terrorgrupper som IS, massenød og flyktningkriser som medførte at tusenvis, av i all hovedsak unge menn, presset seg inn i Europa. Dette medførte igjen til flere store terrorangrep i Europa med hundrevis av døde og tusenvis skadde. Og en eksplosjonsartet utvikling i voldtekter, ran og grov kriminalitet. I tillegg skapte Biden og Obama etnisk og kulturell splid mellom de ulike folkegruppene i USA med en ekstrem identitetspolitikk. Resultatet kan vi se i dag med terrorbevegelsene BLM og Antifa og de snart årelange opptøyene i flere amerikanske byer.

Biden har hatt korrupsjonsanklager med både Russland, Ukraina og Kina. Han har blitt tatt opp på film i det han forteller hvordan han brukte sin makt til å få aktorer som etterforsket hans sønn for korrupsjon sparket. Bidens presidentkampanje i 1988 var en fiasko etter at han ble avslørt i å jukse på jusstudiene og stjal taler han senere holdt foran sine velgere. Han er kjent for å være ufin og slibrig rundt jenter og kvinner, og hans sønn er et kapittel for seg selv med narkotika, pedofili og korrupsjon på rullebladet. Biden har også vært med og klubbet igjennom lover som har gjort livet vanskeligere for afroamerikanere og latinamerikanere.

Kamala Harris på sin side jobbet seg opp karrierestigen ved å ligge med sine sjefer og mektige personer. Da hun inntok lederstillinger misbrukte hun sin makt som aktor til å bruke fanger som slavearbeidere og holde dem innestengt lenger enn de skulle sitte. Hun nektet også en langtidsdømt å legge frem nye bevis som kunne frikjenne ham. Kun massivt press fra samfunnet og media gjorde at Harris måtte gi mannen sin frihet. Hun truet også fattige alenemødre med fengsel. Samtidig var Harris en del av et kriminalitet- og fengselssystem som arresterte og fengslet i stor overvekt sorte og brune mennesker. Dette gjennom flere politiske vedtak som som spesielt rettet seg mot og omfattet afroamerikanere og latinamerikanere.

Men alle disse punktene er nå forsvunnet som dugg for solen. Og våre blendahvite massemedier i både USA og Norge hyller Biden og Harris som progressive, varme og fantastiske personer.

Massemedia, her representert ved Time Magazine gir dere herved; Årets Person.

For å legge på misæren så har Time utsett den rasistiske og kommunistiske aktivisten, sportsstjernen og mangemillionæren LeBron James som årets idrettsutøver. 

Exit mobile version