Site icon Lykten

MDG – et postreligiøst offer for globaleliten

Prekestolen. (Pixabay)

Overtro

Enhver smerte og lidelse er altså bagatellmessig i forhold til alternativet – jordens undergang. Min første tanke er at kristenhetens avskaffelse ikke er synonymt med religiøsitetens bortgang. Behovet for overtro ligger tilsynelatende latent i menneskesinnet og utgjør virkelighetsorienteringens største hinder for svært mange.

EU og FN

EU er det første og viktigste målet på veien til «Nirvana» for vår emissær:

– Hele Europa skal bli en provins under et reformert FN. For dette har hele tiden vært poenget med FN. Nasjonale grenser skal bort slik at hele verden kan bli en eneste stor fredselskende familie av lykkelige venner, fortsetter han.

Trumfer folkestyret

Jeg repliserer at EU’s toppledelse ikke er demokratisk og folkestyrt og får som svar at folket pr. nå ikke forstår sitt eget beste fordi de er narret av kapitalister. Derfor må de hjelpes over kneika av uvitenhet, før de endelig vil forstå at grønne politikere er der for å hjelpe jordens befolkning i en kritisk tid. Og dette trumfer folkestyret.

– Og da vil en verdensregjering altså fremstå demokratisk? spør jeg.

– Javisst, gløder han. For i hans ide-verden er opposisjon mot «saka» ikke-eksisterende. Ikke ulikt diverse andre kommunistiske dundrende fiasko-prosjekter:

– I Deutsche Demokratische Republik var det vel heller ikke behov for avvikende meninger, spør jeg? Men jeg aner ingen panikk i gluggene hans. Han hopper glatt over urovekkende tanker ved som innlært å bytte tema på nærmeste innpust. «Demokrati» er åpenbart bare et nyttig mantra for gjennomføringen av et verdensdiktatur.

Total makt

– Tror du maktovergripere vil søke seg til en verdensregjering, spør jeg forsiktig. Og hvem skal vi da ringe til om hjelp dersom disse tar en Adolf? Mannen i månen?

At hans rolle er som nyttig idiot og statist for en global-elite som genererer kriser for å skjule hva som egentlig foregår, er like fjernt fra ham som djevelen på bedehuset. For han er frelst. Dermed basta! Og da er det jo som kjent ikke behov for andre synspunkter som kan skape uro og frykt i rekkene. Når han aner at det finnes forsøk på motforestillinger i den store, stygge verden rundt ham, konverterer den religiøse gløden til irritasjon med påfølgende behov for andre plutselige gjøremål.

Klima-Helvete

Jeg tenker at det må ha vært enkelt for Olav Haraldsson å konvertere de åsatroende over til den nye helveteslæren. Det gikk rimelig glatt med «hodeavkutting med overgang til helvete i spor en». Idag har de klimatroende økt trøkke’ mange hakk, og truer med selveste klodens undergang om vi ikke følger dem. Men da repliserte min hulde viv:

– Hjelpe seg mann – manglende tilskudd til helsevesenet har jammen konsekvenser. Tror heller vi tar en tur til Prekestolen i Ryfylke når det bærer mot slutten, og blir «ukens fugler», fremfor siste reis hutrende i lavvo på Hardangervidda, seigpinte til døde i pakt med naturen.

Exit mobile version