Site icon Lykten

Media lyver og lyver… sannheten om «joggeren» i USA

For n’te gang kjører massemedia på med en omskriving og løgn rundt et dødsfall der en afroamerikansk mann er involvert. Ønsket om at det skal være «rasisme» og «dødelig vold mot svarte» som er årsaken er så sterkt og ideologisk basert at man rett og slett lyver uten å engang forsøke å skjule det.

For hver Trayvon, Brown eller Avery som mister livet er det 100 hvite menn, kvinner og barn som dør som følge av afroamerikanere eller ikke-hvite. De hører eller leser du aldri om. Du ser aldri deres bilder. Du får ingen gråte-historier om deres bakgrunn, familie eller drømmer. Og du får aldri deres drapsmanns hudfarge beskrevet i overskriften, ingressen eller dusinvis av ganger i nyhetesartikkelen.

Våre massemedier er politiske aktivister og selv med klare bevis på det motsatte i en nyhetssak, så vil man heller se rett i solen og bli blind, enn å innrømme sannheten.

TIDLIGERE DØMT FOR VÅPENFORBRYTELSE: Ahmaud Arbery hadde et langt rulleblad. Han ble fanget flere ganger på overvåkingskamera i det han gikk inn i hus. Han var fire kilometer hjemmefra med cargobukser, uten drikkeflaske eller noen form for normalt joggeustyr. Og han angrep to personer som forsøkte å arrestere ham. (Skjermbilde/Amerikansk TV).

Sak #483 i rekken av løgnfulle nyhetsformidlinger omhandler Ahmaud Arbery (25). Arbery var en 25-årig afroamerikansk mann bosatt i delstaten Georgia. La oss gå gjennom fakta i saken.

Flere bevis går imot massemedias narrativ:

ARRESTERT: Ahmaud Marquez Avery ble pågrepet og dømt som 19-åring da han tok med en skarpladd pistol til en basketballkamp full av familier og barn. Dette bildet er nærmest kjemisk renset fra Googles søkefunksjon og ingen av de store massemediene viser det eller skriver om hans rulleblad. Hvorfor? (Foto: Politiet).

På sosiale medier blir massemedia oftere og oftere arrestert for sine falske nyheter.

Exit mobile version