Site icon Lykten

Midt i revolusjonen

(Pixabay)

Listige

Alt mens de listig presenterer seg gjennom hevdvunne go’ord som mangfold, bærekraft, likhet, demokrati og frihet. Begreper som for lengst har preget Vestens frie samfunn, brukes nå plutselig som om dette var noe vi manglet. For ingen kultur i verdenshistorien har vel kunnet tilby mer likhet og frihet i moderne tid enn Vesten.

Løgnfabrikker

Selv ikke nasjonalsosialistenes propagandaministerium kunne måle seg mot våre dagers løgnfabrikker. For det er vitterlig det stikk motsatte av frihet og mangfold global-regissørene ønsker. Den naive sjel som virkelig tror at «nå er det vanlige folks tur», kan belage seg på tidenes nedtur. Ja selv tankefrihet skal knuses. Og ingen diktaturer kan heller leve med mangfold. Alt av hedersbegreper du derfor tar for gitt, bygges nå sakte men sikkert om til diametralt motsatt innhold. Alt mens medieklakørene bidrar aktivt til den kollektive hjernevasken.

Helvete i ny pakning

I denne revolusjonen er ingen midler for nedrige til å kunne tas i bruk. Fiktive og selvpåførte kriser skal skremme befolkningene til taushet og apati. Tidligere tiders religionsbaserte helvetesfantasier er konverterte til nye verdslige varianter av menneskenes og selveste jordens nær forestående undergang. Her kjøres det nå «full pupp», og selv patrisierne bak må trolig klype seg i armen av undring over hvilken lett match det egentlig er å narre «plebsen».

Nyttige kriger

Og skulle det fortsatt finnes motstand på «gølve'», er ikke noe mer hensiktsmessig enn en krig. Da er det bare å fyre opp en diktator eller to under fremmede himmelstrøk, så glemmer alle hva som skjer på hjemmebane. Og før du får snudd deg tilbake er revolusjonen i havn.

Milliardene ruller

Hundrevis av milliarder rulles nå ut til nyttige diktatorer i øst og vest. Ja selv verdens nest rikeste økonomi – diktaturet Kina – får millioner i årlig bistand fra go’gutten, multimillionæren og «arbeiderlederen» i Holmenkollvillaen sin. For ett er sikkert, skal du først ljuge så må du trå til så formidabelt og massivt at ingen har fantasi til å tvile på deg. For den dagen stemmekveget da skulle finne på å glippe med øynene, finnes det ikke lenger tilbake noen som med livet som innsats tør å mukke mot «store, hvite Far».

Nytale

Da er «den nye verdensorden» på plass med et helt nytt verdensspråk, der tvang er blitt frihet, fattigdom er likhet og slaveri er brorskap. Endelig kan både Adolf, Stalin, Mao og selveste Marx sove rolige i sine graver. Deres etterkommere ga seg ikke, men fullførte «saka», worldwide.

Exit mobile version