Site icon Lykten

Morna, Siv og Erna. Og NRK. Og politiet. Nå begynner kampen

(Skjermbilde)

Statsmakten, politiet og media falt over hverandre i å hylle en ørkenreligion fra år 600, gjennom sine offentlige kanaler i går. Media er en ting, men når statsmakten og politiet henger seg på media i hyllesten, har man kastet masken.

Hvorfor? Islam har aldri eksistert i Norge. Bygget Norge. Beriket Norge. Beskyttet Norge. Hjulpet Norge. Forsvart Norge. Eller hyllet noen av våre verdier. Vår kultur. Vårt demokrati. Vår ytringsfrihet. Vårt vern om kvinner og barn. Eldre og syke. Faktisk har de kjempet mot alle våre verdier ved hvert eneste steg.

De samme statsmaktene har ikke hyllet eller gratulert katolikkene. Eller andre kristne i noen større grad. Eller hedningene. Eller noen annen stor religiøs gruppe. Kun islam får denne spesialbehandlingen med egne TV-program, eksklusivt i vest-Europa, ifølge NRK. NRK som får over 6 milliarder kroner fra skattebetalerne hvert år.

Les også: NRK + islam = sant

Det som kanskje sjokkerte ekstra var at FrP’s leder Siv Jensen kastet seg på gratulasjonsbølgen.

Og politiet. Tenk på det neste gang du som nasjonalist og patriot får dine grunnleggende rettigheter dratt gjennom søla.

 

NRK vet vi er endel av propagandaen fra mange år tilbake, som den sosialistiske bastionen den er. Men Høyre-Erna har kastet seg på globalismen gjennom sine handlinger de to siste stortingsperiodene med åpne grenser, nye moskeer og flyktningpolitikken. Hun kunne like gjerne vært Gro Harlems etterfølger i Ap.

 

Grensen flyttes altså litt hvert år. I går var det allikevel en ganske stor barriere som ble brutt. Når det hylles så langt inn i det offentlige Norge som det ble i går, så viser det at neste etappe har startet.

Det positive ved alt dette er at det kommer til å vekke opp en god del nye nordmenn til hva som foregår. Det er venstresiden og etablissementets akilleshæl. Jo lenger de svinger pendelen til en side, jo mer kraft vil den svinge tilbake den dagen de ikke klarer å holde på den lenger.

Spørsmålet er bare hva reaksjonene i samfunnet vil bli.

Exit mobile version