Site icon Lykten

Norge – hykleri i verdensformat!

Draugen, lokalisert på Haltenbanken 145 kilometer nordvest for Kristiansund (Foto: Pexels / Jan-Rune Smenes Reite).

Hypokrisis

HYKLERIET den norske regjeringen og deres maktpolitiske klakører nå praktiserer tør være selveste inkarnasjonen av det greske begrepet hypokrisis. «Uttrykket blir brukt om person som gir sterkt uttrykk for strenge moralregler, men selv handler umoralsk i det skjulte – en falsk og skinnhellig person», heter det pr. definisjon. Var det noen hebreeren Jehoshuah dømte nord og ned så var det de hykleriske fariseerne – de eneste han offentlig erklærte fortapt.

Under et slikt historisk amoralsk politisk klima av bibelske proporsjoner er det ikke å undres over at den personlige korrumperingen også har gode livsvilkår hos de styrende. Pendlerboliger og reiseregninger tør være herostratisk kjente stikkord i så måte.

«Fredslandet»

Og det ene drar det andre med seg. Denne selverklærte fredsnasjonen til venstre for Svinesund som deler ut selveste fredsprisen etter selvgodt skjønn, er tvert imot en av verdens viktige krigsvåpen-produsenter. Raffinerte raketter med det største, treffsikre sprengpotensalet pushes ut til den ene krigførende sinnataggen etter den andre. Stikk i strid med både retningslinjer og ditto pisspreik på landsmøter og i valgløfter.

«Kan tru du drøymer»

«Er det ikkje så du kan tru du drøymer», konkluderte forfatteren Arne Garborg om datidens religiøse hyklere i «Læraren». Mens det nå kvekkes ut «fred på jord» og «kloden brenner» fra dagens politiske yppersteprester, er altså virkeligheten det stikk motsatte. Tilbake sitter en befolkning narret trill rundt og venter i realiteten på å bli fraranet resten av sitt arvesølv til fordel for en salig blanding av globalistiske pride- og woke-entiteter som proklamerer fri sex av alle slag og fullstendig kvinnefrigjøring mens de samtidig hyller og beskytter nykommende religiøse mørkemenn med diametralt motsatt menneskesyn.

Garborg av Olav Rusti 1912, Public domain, via Wikimedia Commons

Megahykleri

Hva hadde opprøreren Garborg sagt om dette megahykleriet? Nei forresten – han hadde nok effektivt blitt stoppet kjeften på med tildeling av statlig kunstnerlønn, gratis losjering i gedigent plassert «kunstnerbolig» nær slottet og ymt om fremtidig tildeling av Nobelprisen i litteratur. Og så ferdig med ham.

En ny og bedre verdensorden hevdes det friskt. Der svart er hvitt og løgn er sannhet…

Exit mobile version