Site icon Lykten

NRK «glemte» å informere sine lesere om den store mengden sorte Trump-tilhengere utenfor Det hvite hus

(Foto: Candance Owens/Facebook).

Den sorte menneskrettighetsaktivisten og forfatterinnen Candace Owens var med på valgkampmøtet utenfor Det hvite hus på lørdag som en del av aksjonen #Blexit – Black Exit og Back The Blue. (En støtteerklæring til politiet i USA). Owens har vært en av frontfigurene i den sorte bevegelsen som har tatt på seg oppgaven å flytte sorte og fargede velgere fra det demokratiske partiet og over til republikanerne. De kaller den for «Blexit», myntet på EUs tap av Storbriannia i Brexit. Man er også lei av massemedia og venstresidens løgnaktige demonisering av politiet.

Hos NRK sitter imidlertid sannheten og fakta langt inne og NRKs journalist klarte ikke å skrive om de mange sorte, gule og latinamerikanske Trump-velgerne som dukket opp i turkise t-skjorter og røde caps utenfor Det hvite hus. Journalisten valgte også med vilje et bilde til artikkelen uten en synlig sort eller farget person, selv om dette finnes i stort omfang og var et av hovedtemaene under valgmøtet.

De fremmøtte ble istedenfor omtalt som «De oppmøtte» og «Folkemengde». Hvorfor skrive om akkurat de turkise t-skjortene, uten å nevne årsaken til fargene og teksten,  «Blexit – Back The Blue», NRK-journalist Tonje Grimstad?

BILDER DU ALDRI FÅR SE PÅ NRK #478. Sorte og latinamerikanere samlet seg for å vise sin avsky for de marxistiske og voldelige terrorgruppene Antifa og Black Lives Matter utenfor Det hvite hus. NRKs journalist unnlot med vilje å omtale hvem som samlet seg og årsaken. Mer avslørende blir det ikke for statskanalen. (Foto: Candance Owens/Facebook).

 

Når du nå har klikket deg inn på NRKs artikkel og sammenligner den med informasjonen som kommer frem i Lyktens artikkel spør deg selv følgende:

Etter vårt skjønn er det tre ganger nei. Og det er klare nei, som avslører at NRK og deres journalist bedriver politisk aktivisme og ikke balansert og objektiv dekning av den amerikanske valgkampen.

Sleepy Joe Bidens valgkamp

Også amerikanske medier slet stort med å dekke oppmøtet utenfor Det hvite hus, som er i stor kontrast til Joe Bidens møter som knapt registrerer en eneste tilhenger eller velger verken utenfor eller inne i valgmøtelokalene.

Sammenligne det med hvordan Donald Trumps velgere og tilhengere har møtt opp for å støtte sin populære president.

Båter for Trump i Florida!

Selv traktorer for Trump har dukket opp!

I Nevada:

I Hawaii:

Trump-velgere utenfor Walter Reed sykehus da Trump var innlagt for Covid-19 denne uken:

Exit mobile version