Site icon Lykten

NRK måtte endre overskrift etter SIAN-demonstrasjon

Kvinne som skrek "Allahu Akbar" og gikk til fysisk angrep mot et kvinnelig medlem av Sian i Kristiansand på lørdag. (Foto: Privat)

«Sian skapte kaos på demonstrasjon», lød overskriften på den statsstøttede kanalen NRK etter at Stopp Islamiseringen av Norge holdt en demonstrasjon i Kristiansand på lørdag.

På søndag endret man overskriften til «Satte fyr på Koranen – politiet avsluttet Sian-demonstrasjon».

(Skjermbilde/Google)

Å hetse og sverte Sian er hovedmålet til NRKs journalister Heidi Ditlefsen og Medeleine Mellemstrand. Med på laget får de Kristiansands ordfører og asylaktivist Harald Furre fra Høyre.

Hva med de 250-500 svært aggressive motdemonstrantene som hylte, skrek og forsøkte å fysisk angripe Sians medlemmer på scenen? Flere av dem fikk bruke vold mot Sians fremmøtte før de ble stoppet av politiet. Muslimer og venstreaktivister nærmest frådet rundt munnen av at noen turte å snakke om islam i byen deres. De omtales knapt og iallefall ikke med negative fortegn i overskrift eller ingress.

Nei, venstremedia vrir det hele til at det er menneskerettighetsaktivisten som har skyld i at de som er imot menneskerettigheter blir voldelige. Det er altså kona som har skyld i hisse opp konebankeren. Det er offeret som har skyld i at han/hun blir utsatt for vold. Venstrelogikk i høyeste potens.

NRK beskytter og promoterer altså de hatefulle, de aggressive og de voldelige. 

Hvorfor?

For de som må ha det inn med teskje. Islam er en menneskefiendtlig politisk ideologi, forkledd som religion.

Koranen er en hatefull bok som står i samme hylle Maos Lille Røde, Mein Kampf, Det gamle testamentet og Talmud.

Kvinner er verdt halvparten så mye som mannen

Barn og dyr er ikke likeverdige som menn

Det er dødsstraff for frafall fra islam

Æresvold og æresdrap er akseptert og promotert

Giftemål med mindreårige er akseptert

Flerkoneri er akseptert

Hat mot ikke-muslimer er fremhevet og promotert

Islam er en dominerende religion som aktivt skal ta over det området den etablerer seg – også kalt Sharia

Dyremishandling er akseptert gjennom Halal

Omskjæring av jentebarn er akseptert

Tildekking av små jentebarn er akseptert

Allikevel er det altså Sians representanter som er «hatefulle» og skaper «uro» og «fremmedhat» ved å påpeke disse tingene. At islam og koranen har fått slippe inn uten å bli verken gransket, debattert eller renvasket av det norske samfunnet er det ingen som reagerer på.

Se på ansiktet til kvinnen øverst i artikkelen. Se på gestikuleringen hennes. Se på volden hennes. Hun er muslim. Det er ansiktet til islam i Norge. 

Exit mobile version