Site icon Lykten

NRKs Ytring-kronikør avslørt som rasist og venstreekstremist

(Skjermbilde / NRK / Privat).

Den selvtitulerte influenseren Christina Fraas, med brukernavnet @kirsebærhagen har fått stor oppmerksomhet på NRKs debattsider, Ytring, den siste uken. Fraas skrev en kronikk der hun mener at kvinner ikke skal applaudere eller imponeres av menn for oppførsel som hun mener skal være det absolutte minimum. Innlegget går ut på at menn får for mye skryt i dagens samfunn, for det hun mener skal være helt elementære gjøremål. Inkludert å finne klitten hennes og være emosjonelt tilgjengelig.

Så nå har hun ifølge sitt innlegg blitt lesbisk. (Eller bifil alt ettersom).

Fra NRK:

Når jeg treffer en mann som praktiserer samtykke, finner klitten og i tillegg er emosjonelt tilgjengelig, er jeg villig til å ofre sjelen min for ham.

Jeg har innsett at dette er helt idiotisk. Hvorfor imponeres vi kvinner over ting som bør være et absolutt minimum?

Genuine og gode opplevelser i dating er sjeldne. Som et resultat har vi begynt å applaudere heterofile mennbare de tekster tilbake. Rent sengetøy og mat i kjøleskapet er også grunnlag for ros og framsnakk i venninnegjengen!

I sosiale medier berømmes menn av kjærestene sine for å lage middag eller handle blomster til dem, og pappaer som «passer barna» er ekte supermenn.

Problemet oppstår oftest i langvarige forhold. De lærde strides om årsakene, men stress og hormoner er populære teorier.

Min teori er at ett eller annet sted i forholdet slutter vi å imponeres av at han (hold deg fast) tørker av kjøkkenbenken.

Så kan man spørre seg. Hvor kommer denne frustrasjonen fra, som hun nok ikke er alene om å ha blant kvinner i det moderne Norge. Hva dagens likestillingsproblematikk, jaget etter karrierer, færre barnefødsler, skyhøye skilsmisserate og politisk kulturmarxistisk indoktrinering fra barnehagen til universitetet, har gjort med dagens morderne norske kvinne er nærmest kriminelt.

Skyhøyt forbruk av antidepressiva og medikamenter for ulike psykologiske problemer. Alkohol- og narkotikamisbruk. Barnløshet. Seksuelle sykdommer. Sex-turisme til den tredje verden. Enslighet. Stress og angst. Utbrenthet. Uføre. Selvmord.

Og mange av de moderne kvinnene legger ut tusenvis av bilder av seg selv med trutmunn, halvnaken, med påsmurt abortblod, samt poserer med blottlagte rumpeballer, pupper, regnbueflagg og hyllende terrororganisasjoner, islam og rasisme mot sitt eget folk, som Christina Fraas har gjort. Influencer.

(Skjermbilde / @kirsebærhagen).

Fraas har på sin Instagram-side blant annet lagt ut rasistiske og nedverdigende innlegg basert på kjønn og hudfarge. Hun har også publisert slagord for radikale marxistiske terrorgrupper. Alt dette blandet med dagligdagse bilder av mat, mote og romanse (halvporno). En slags moderne feministisk suppe av det meste som er galt med vårt samfunn.

RASISME: Å hate noen på bakgrunn av sitt kjønn eller hudfarge er ulovlig i følge norsk lov. (Skjermbilde / @kirsebærhagen).
BLACK LIVES MATTER. Breonna Taylor var en narkotika- og våpenkriminell sort kvinne som ble drept da hun bodde sammen med sin kriminelle kjæreste som skjøt mot politiet under en husransakelse. Black Lives Matter er en marxistisk terrororganisasjon som har tatt livet av over 30 mennesker det siste året og forårsaket minst 2 milliarder dollar i skade under opptøyene i flere amerikanske storbyer. (Skjermbilde / @kirsebærhagen).

Våre akademiske institusjoner, massemedia og rødgrønne politikere maser på kvinner om selvrealisering, lykken uten barn og seksuell eksperimentering med både flere partnere og kjønn. Det nærmest pumpes inn i kvinner i alt fra livsstilsblader til NRKs debattsider.

Og i bakgrunnen lurer marxismen og sosialismens mørke teppe. Det å være frigjort og moderne kvinne, blandes med ny-rasismen mot Vesten, kjønnshat og politisk ideologi med grunnlag i Marx, Engels og moderne kommunistisk aktivisme. Med pussyhats, pussy riots, menstruasjonskunst, abortrettigheter helt opp til – og etter – fødselen, #metoo, kjønnskvotering og kvinnelige barneløse politiske ledere over hele Europa.

Bland alt dette sammen og så får man influenseren Christina Fraas. Kul. Moderne. Selvrealisert. Rasist. Marxist. Kjønnsdiskrimerende. Egoist.

MEG, MEG OG MER MEG. (Skjermbilde / @kirstebærhagen).

Men man kan se på hva Christina Fraas deler på sine egne sosiale medier for å forstå hva slags skade hun har blitt påført i oppveksten psykisk og fysisk av det postmoderne samfunnet, hvor man har mistet kulturell identitet, historie, tradisjoner og seksuelle normer som var normale i mange hundre år.

Det moderne norske samfunnet høster nå hva vi har sådd.

Se tilsvar til Christina Fraas fra to unge menn og en mor her:

Exit mobile version