Site icon Lykten

Nye sjokkvideoer fra USA – hvite mennesker utsatt for drapsforsøk

Å ville beskytte sin livsstil og sitt livsverk kan være livsfarlig i flerkulturelle områder. 

«Pink Ass Boy» kan høre de mørkhudede mennene skrike til den hvite mannen i det han blir sparket og slått helseløs på gaten Denne videoen vil du aldri få se på NRK, Dagbladet, VG, Aftenposten eller TV2. Hvorfor?

Her blir et hvitt ektepar som beskytter butikken sin angrepet og mishandlet brutalt. Politiet er borte. Ekteparet er ikke bevæpnet. Da er det mob rule. Delstaten New York gjør det svært vanskelige for innbyggerne å ha våpen for beskyttelse.

Her blir en hvit mann angrepet av antirasister og antifascister. De slår ham ned og fortsetter å sparke ham i hodet etter at han har besvimt. «Black Lives Matter din homse» får mannen høre fra afroamerikanerne da han kommer seg på beina. Med utslåtte tenner og hjernerystelse.

Foranledningen til det brutale drapsforsøket på mannen, var at voldelige antirasister og antifa-aktivister forsøkte å ta et amerikansk flagg fra en eldre mann. Mannen ble slått uprovosert i ansiktet og deretter overfalt av en stor gjeng. Mannen som blir overfalt og sparket i hodet i videoen over her forsøkte å stoppe overfallet på den eldre mannen, og ble deretter selv angrepet av antirasistene. 

Å ha våpen blir mer forståelig når man bor et svært flerkulturelt samfunn. Om man vil beskytte sitt liv og sin eiendom.

Ifølge massemedia, også opprørernes heiagjeng, så er det «høyreekstremister» som står bak tyverier fra butikkene.

Sannheten er at det er venstreekstreme grupper, som Antifa og George Soros’ Open Society, som busser inn, betaler, utstyrer og bevæpner demonstrantene. Her kan vi se en antirasist som i fullt opprørutstyr betaler mørkhudede på gaten for å delta i opptøyene. 

Er det disse menneskene du vil bo ved siden av? Ha som naboer, arbeidskolleger, skolekamerater, ha ved siden av deg på butikken? Hva skjer neste gang et opprør starter? 

Eller vil du bo ved siden av, jobbe med, gå på skole med og handle ved siden av disse menneskene.

Og skulle du av noen som helst grunn lure på hvor våre sosiale medier står i denne saken, så står de på siden til de som brenner ned byene sine. 

I 2017 ble den hvite kvinnen Justine Damond skutt og drept av en politimann med somalisk bakgrunn i Minneapolis, den samme byen der opptøyene startet denne uken. Var det noen demonstrasjoner for den hvite moren Justine? Ble det krevd rettferd for hvite mennesker, hvite kvinner eller Justine? Nei. Det ble faktisk arrangert demonstrasjoner FOR den svarte politimannen, pga rasisme! FOR HAM. Ser du, hvite menneske, du kan ikke vinne denne konflikten. Skyter du, er du skyldig. Blir du skutt, er du også skyldig. Uansett er du skyldig.

Den fredelige minnestunden som ble planlagt ble også stoppet av politiet. Det er ikke lov å hedre hvite mennesker som dør som følge av mørkhudet vold. Det er rasistisk. Og hatefullt. 

Importer Afrika. Velg inn Afrika. Bli Afrika.

Hele Vesten brenner. Samtidig kommer bilder og video ut fra Frankrike som ser slik ut:

Hvis europeisk-ættede mennesker fortsetter å importere mennesker fra Afrika og la våre egne nasjoner i Nord-Amerika, Australia og Europa bli demografisk overkjørt av mennesker fra Afrika, så blir vi til slutt Afrika. Det er vi selv som har skapt dette. Importert dette. Kjempet for dette. Hvis et folk har så lite overlevelsesinnstinkt og respekt for seg selv at vi ikke engang kan bygge, bo og eksisterer trygt i våre egne nasjoner, så har vi ikke livets rett. 

Les flere dyptgående artikler om opptøyene her:

For de som har fire timer til overs og ønsker å se litt kommentarer rundt opptøyene og situasjonen i USA nå, så kan dere se denne videoen fra Louder With Crowder, som vet hva som faktisk skjer og ikke lyver om det som massemedia.

Exit mobile version