Site icon Lykten

Palestiner drepte småbarnsmammaen Kim (28) – får livstids pensjon av norske skattebetalere

Det var rett før klokken 8 på morgenen at en 23-årig palestiner tok seg inn på fabrikken der Kim arbeidet. 23-åringen, som før drapet hadde skrevet at han «venter på Allah» på Facebook, satte håndjern på kvinnen og henrettet henne med et skudd fra kloss hold.

Palestineren drepte også en 35-årig mann, trebarnsfaren Ziv Hajbi, samt skadet ytterligere en kvinne.

Ifølge opplysninger skal palestineren tidligere ha jobbet ved den samme fabrikken.

DREPT PÅ JOBB. Kim Yehezkel rakk bare å være mamma til sine lille sønn i ett år før hun ble drept av palestinsk terrorist. (Foto: Privat).

Norske bistandspenger

Hvert år gir den norske staten over en halv milliard skattekroner til palestinske organisasjoner og selvstyremyndigheter, som blant annet deles videre ut til livstidslønninger for palestinske terrorister og martyrer.

Våre naboland Sverige og Danmark gir lignende beløp.

(Skjermbilde: Norad).

Dette er bare en av en lang rekke drap, der palestinere tar livet av israelske sivile i sine hjem, på butikken, på jobben, i bilen på veien eller ute på restauranter.

Ifølge det israelske forsvarsdepartementet bruker de palestinske myndighetene årlig ca. 1.2 milliarder kroner på fanger, både nåværende og de som slippes løs. Samtidig får familier til drepte eller skadde terrorister dele på 1.6 milliarder kroner.

Sammenlagt utgjør disse kostnadene syv prosent av de palestinske myndighetenes budsjett.

BRUTALT DREPT: Fogel familien ble slaktet i sitt eget hjem av to palestinske terrorister i 2011. Terroristene brukte kniv og maskingevær og drepte moren og faren, samt familiens 3 måneder gamle baby, parets fireåring og elleveåring. Parets tre andre barn var ikke i hjemmet da massakren fant sted. Terroristene sa de ikke angret på drapene og de har blitt hyllet av palestinsk stats-TV. Familiene til de to terroristene får nå økonomisk støtte fra norske skattebetalere gjennom bistandsbudsjettet/NORAD. (Foto: Wikipedia).

Kilde: Samnytt

 

Exit mobile version