Site icon Lykten

Påstår at abort er største årsak til død i 2020 med 42.7 millioner drept

Å FINNE VANN PÅ MARS ANSES SOM LIV. MEN FOSTRE I MAGEN KAN ABORTERES UTEN AT DET ANSES SOM DRAP. (Foto: Pixabay).

Det er nettsiden Worldometer som kan fortelle at det per 31. desember 2020 ble utført 42.7 millioner aborter i løpet av året. 8.2 millioner mennesker døde av kreft, 5 millioner av røyking og 1.7 millioner av HIV/AIDS.

Sammenlignet skal dødstallene for koronaviruset i 2020 være på 1.8 millioner mennesker på verdensbasis, ifølge Johns Hopkins University.

World-o-meters-Dec-31-2020

Nettsiden Worldometer, som har blitt stemt frem som en de beste gratis henvisningskildene av den amerikansk bibliotekforeningen (ALA) – bokfører løpende tall gjennom året på store verdensomfattende statistikker, inkludert befolkning, fødsler, død, produksjon av biler, bøker og CO2-utslipp.

Nettsiden registrerer også det totale antallet aborter utført på verdensbasis, basert på de nyeste statistikkene gjeldende aborter publisert av verdens helseorganisasjon (WHO). (Abort definisjon). 

Globalt sett var det flere dødsfall fra abort enn alle dødsfallene fra kreft, malaria, HIV/AIDS, røyking, alkohol og trafikkulykker sammenlagt, ifølge statistikk fra Worldometer.

ET FLAGG FOR HVERT BARN: Titalls millioner av ufødte barn blir drept årlig på verdensbasis. Her har noen satt ut flagg for å forsøke å vise det visuelt. (Foto: Pixabay).

Norge med dyster utvikling

I Norge blir det utført mellom 11.000 – 15.000 aborter årlig avhengig av årstallet. Det utgjør innbyggertallet til byer Kongsvinger eller Askim. Dette samtidig som fødselsraten til norske kvinner er på historisk lave 1.7 barn, (Dette er tallet for 2017, tallet for 2019 er helt nede på 1.56, red. anm), noe som er betydelig under tallet 2.1 barn som behøves for å opprettholde befolkningstallet i et vestlig land.

Urbefolkningen i Norge har stått stille siden 1970-tallet og all befolkningsøkning har vært som følge av masseinnvandring og fødsler hos innvandrergruppene.

Tallet for 2017 har sunket fra 1.71 til 1.56 i 2019 og norske kvinner føder nå for få barn til å opprettholde urbefolkningen i Norge.

Les også: Nordmenn er en utsatt minoritet – når skal det bli et offisielt faktum?

Norske politikere og myndigheter yrker aktivt via sine politiske beslutninger på økt innvandring fra den tredje verden, samtidig som man altså har åpnet for abort og sendt kvinnene ut i arbeidslivet. Konsekvensen er nå at Norge og den norske urbefolkningen er i ferd med å avvikle seg selv ikke bare via masseinnvandring, men også gjennom svært lave fødselsrater hos urkvinnene.

Feiret retten til å ta liv

Samtidig som dødstallene fra aborter blir publisert kommer nyheten om at abort nå er legalisert i Argentina, en av de siste nasjonene som anerkjenner og beskytter retten til livet for et ufødt barn. Man hasteinnførte loven i det svært katolske landet selv under julehøytiden, da man nettopp feirer fødselen til Jesus.

Exit mobile version