Site icon Lykten

Per-Willy Amundsen har fått nok av NRK – «De må fjernes fra statsbudsjettet»

FÅTT NOK: Fremskrittspartiets Per-Willy Amundsen har fått nok av den skattefinansierte statskanalen NRK og deres ensidige dekning av tverkulturelle konflikter i Norge. (Foto: Per-Willy Amundsen pressefoto / Arne Petter Lorentzen / Fremskrittspartiet).

Det var på sin offisielle Facebook-side at Per-Willy Amundsen gikk hardt ut mot NRK under overskriften «DEFUND NRK». Det er et ordspill på venstresidens «Defund the police», der man mener at samfunnet vil bedre om man avviklet politiet og ordensmakten.

Det tros at innlegget til Amundsen kommer som et resultat av NRKs brede dekning av en påstått rasistisk sak fra Elverum der en somalisk familie skal ha kommet på kant med lokalmiljøet. Konflikten skal ha vart en god stund og involvert en rekke personer fra både familien og lokale beboere. På bildene og artikkelen kan man se at familien har fått et hus, bil og et fullverdig liv med støtte fra Nav. Men allikevel har man altså kommet på kant med sine omgivelser.

I artikkelen viser NRK kun kvinnene i familien og snakker om barna og trakasseringen disse blir utsatt for. Men helt på slutten av artikkelen nevnes det som nok er årsaken til konflikten med noen få linjer. De somaliske sønnene i huset som har en langvarig konflikt gående med personer av både norsk og utenlandsk opprinnelse. 

FLERKULTURELL URO I ELVERUM: En somalisk storfamilie skal ha kommet på kant med lokalmiljøet i byen. Nå anklages lokalmiljøet for rasisme. (Foto: Google Streetview).

Men det unngår NRK å ta opp. Og det er nettopp dette som gjør at folk blir oppgitt over den nærmest politisk vridde dekningen som alltid setter opp mørkhudede innvandrerfamilier som ofre. Uansett foranledningen. Og at dette er noe NRK holder på med nærmest psykopatisk for å fremstille Norge som en rasistisk nasjon og nordmenn som kroniske rasister. 

Man kan hvis man ønsker det, lese en betydelig mer inngående artikkel om situasjonen i avisen Østlendingen. Her utfylles det med at innvandrere i nærområdet har mobbet, trakassert, overfalt og brukt grov vold mot en far og sønn.

Fra Østlendingen:

Mannen som omtales som hovedpersonen bekrefter at det var et basketak ved de somaliske kvinnenes bolig. Også han kan fortelle at dette hadde sammenheng med at hans sønn like før hadde blitt slått ned av personer med utenlandsk opprinnelse.

– Det var en gjeng som kom mot meg og som dyttet meg slik at jeg ble liggende på asfalten. Deretter begynte de å sparke meg i hodet og i kroppen, forteller mannen, som oppsøkte sykehuset for behandling samme kveld.

– De sa jeg har fått en kraftig hjernerystelse, og jeg har vært veldig svimmel og hatt vondt i hodet i etterkant, beskriver han.

Mannen forteller videre at det har vært en langvarig konflikt mellom sønnene i huset og personer av både norsk og utenlandsk opprinnelse. En av guttene hans skal ha blitt utsatt for omfattende mobbing ved flere anledninger, noe som blant annet har resultert i at han har byttet skole.

– Det fortelles om omfattende rasisme og trakassering over flere år. Er dere rasister?

– Nei, jeg liker alle folk, men jeg liker ikke folk som er slemme mot gutta mine, svarer mannen.

(Sitat slutt).

De somaliske kvinnene skal selv også ha oppsøkt sønnene i familien de er i konflikt med mens disse var alene hjemme. Faren og sønnen skal også ha mottatt trusler fra det utenlandske miljøet via sosiale medier. Sønnene skal ha blitt kalt «homse wallha» og «Du skal ikke se verden mer». «Åååå skal du gråte til faren din som ble banka?», «Du er ferdig», «Du er død ass. Alle er etter det». 

Dette utelater NRK helt i sin dekning. Istedenfor er det et ensidig fokus på den somaliske familien som ofre. Og ikke bare det, ofre for rasisme. At den norske familiefaren og sønnene hans utsettes for homo-hets, grov vold og drapstrusler er ikke viktig for NRKs journalister Vibeke Cederkvist og Helene Steinfeld Monsen.

De av oss som har vokst opp rundt enkelte innvandrergrupper vet at problem og uro ikke oppstår av seg selv. Men vi vet at nordmenn alltid får skylden for det i ettertid. Det hjelper heller ikke at lokal- og rikspolitikere, lokal- og riksmedia og godtroende nyhetsforbrukere tar NRKs dekning av saken som den fulle sannheten.

De som kritiserer dette blir automatisk kalt rasister, fascister og nazister, samt får anklagen om at man har et dårlig menneskesyn og bør fjernes fra det offentlige ordskiftet.

Innlegget fra Per-Willy Amundsen har fått over 1.700 reaksjoner og 647 kommentarer i skrivende stund.

Amundsen får tilsvar fra leserne i kommentarfeltet under innlegget sitt:

Det er en skam at alle vi som hater Nrk og den intense sosialistpropagandaen der, skal måtte tvinges til å betale for det vi absolutt ikke vil ha.

Bra at du tør å fortelle sannheten Per. Får håpe du har styrke til å stå løpet helt i mål så vi får en endring til det bedre.
Heier på deg

Spørsmålet er hvorfor man velger å ansette en ihuga SVer i en slik viktig stilling. Kringkastingssjefens personlige holdninger bør ikke så åpenlyst fremkomme i en statskanal som er ment for hele befolkningen. En mer nøyrtal leder hadde vært på sin plass.

Vel, her gjorde Fremskrittspartiet en utrolig dårlig jobb i Regjering. Finansieringen burde blitt direkte over Statsbudsjettet. Nå kan NRK velte seg i våre skattepenger!

NRK er ei blodrøde mediekanal som selvsagt skal være nøytral da den er statsfinansiert. Den vrir og utelater slik at nyhetene passer agendaen til sosialistene. Slik skal det selvsagt ikke være, NRK nærmer seg en ensidighet på høyde med Pravda.

Du er den første stortingsrepresentanten som sier det, gratulerer! 6 milliarder per år av skattepenger går til ensidig venstreside-propaganda. La folk velge sine nyhetskilder selv. NRK har altfor lenge hatt sugerør i statskassa og manglende journalistisk integritet. Hjertens enig

De har alltid vært en marxistkanal, helt uten troverdighet. Tv 2 er ikke noe bedre.

Ikke bare NRK men hele media instituttet som jobber bevisst og knallhardt mot norske verdier og kultur.
Det ble flere hakk verre etter at den omstridte migrasjonsavtalen ble signert i Marrakesh.

Er SÅ enig med PW Amundsen..
Rasisme går begge veier..det har media..og endel mennesker glemt..eller nekter å innse..

Men noen var ikke enige i den tidligere justisministerens innlegg.

PWA, her skal du få en ny tittel; sjefsrasist, for det er det du er, en rasist. En ting til, du tilhører en gruppe av blendahvite priviligerte middelaldrende menn som ikke vet hva rasisme er.

På tide å fjerne rasisten Per Willy fra Facebook i stedet tenker jeg vi sier….

Det som er skremmende her er at mennesker som deg med slike holdninger får lov til å ytre oppkastet sitt ustraffet. Det er løgner du kommer med. Og du har makt? Faen meg helt sykt.

Per Willy har virkelig fått samlet tilhengere fra samme nivå som han selv. Det preges av rasistiske og fascistiske holdninger og folk som ikke har fått med seg så mye grunnleggende kunnskap og refleksjonsevne. Akkurat som PW selv.

Exit mobile version