Site icon Lykten

SIAN-aktivist: «De forsøkte å drepe oss»

(Foto: SIAN)

Metallgjenstander, fulle brus og ølbokser, flasker, egg, tomater, vannballonger og rasistisk hat møtte menneskerettighetsorganisasjonen SIAN på Mortensrud Torg i dag.

SIAN ønsket å informere innbyggerne om det hatefulle og rasistiske budskapet i koranen. Hvor det blant annet står at kvinner kun er verdt halvparten så mye som en mann. Hvor det står at kristne og jøder skal drepes. Hvor det står at de som går ut av islam skal drepes. En religion hvis følgere kaster homofile fra hustak og i døden og steiner kvinner for utroskap. Og mye mer som ikke har noe i et demokrati og opplyst samfunn å gjøre.

«Voldskommunistene kastet blant annet en kjele, fulle øl/brus bokser og denne metallgjenstanden. De var millimetre fra å bli drapsmenn i dag», skriver SIANs leder Lars Thorsen på sin Facebook side etter det offentlige møtet. (Foto: SIAN)

Allikevel dukket radikale muslimer, kommunistiske politiske partier og antidemokratiske mennesker opp for å demonstrere mot SIAN. Og de var ikke der for å høre eller diskutere med dem, men valgte istedenfor å forsøke å skade og i verste fall ta livet av SIANs medlemmer.

Politiet valgte å ikke oppløse motdemonstrasjonen, selv etter at det ble kastet farlige gjenstander som fulle brusbokser, flasker og metallgjenstander mot den lovlige markeringen. (Foto: SIAN).

Istedenfor å gi SIAN sin rett til ytringsfrihet og ta del i demokratiets rettigheter, valgte politiet å la de voldelige og aggressive demonstrantene få holde på og kaste gjenstander på SIAN. Hvis politiet i Norge tillater at demonstranter kaster metallgjenstander, fulle brusbokser og flasker på deltakere under et lovlig møte og ikke pågriper noen, så har vi nådd et skummelt punkt i vår hverdag som en fri og demokratisk nasjon.

Etter ca. 30 minutter valgte politiet heller å eskortere ut SIANs medlemmer. Et nederlag for Norges demokrati.

Exit mobile version