Site icon Lykten

SJOKKVIDEOEN du ikke får se i norske massemedier

Mens norske massemedier og venstreorienterte politikere, kommentatorer og journalister faller over hverandre i forsøk på unnskylde opptøyene, brannene, drapsforsøkene, drapene og vandalismen, så kommer stadig nye videoer ut med grove rasistiske drapsforsøk på hvite mennesker.

Les også: Nye sjokkvideoer fra USA – hvite mennesker utsatt for drapsforsøk

På videoen over fra Rochester, New York, blir en eldre hvit kvinne og hennes ektemann brutalt mishandlet av gruppe afroamerikanere. Gjengen kaster planker og stiger, og knuser butikkvinduene. De mørkhudede mennene er dobbelt så store i størrelse og vekt, som gjør overfallet ennå mer avskyelig.

«Kom dere vekk fra kona mi!», kan man høre ektemannen skrike i det det brutale overfallet eskalerer og en sort mann holder den eldre kvinnen, mens en annen slår henne gjentatte ganger med planken.

Politiet etterlyser nå vitner eller noen som kan kjenne igjen mennene fra det rasistiske drapsforsøket og vandaliseringen.

Og stadig nye videoer kommer også ut fra andre byer der hvite mennesker og butikkeiere blir brutalt jaget og mishandlet av mørkhudede.

Samtidig ser man også at kjendiser, musikere og skuespillere i USA nå donerer penger til å få kriminelle, tyver og voldsutøvere ut av fengsel, ved å betale såkalt «bail» for dem. Mange av kjendisene er godt kjent for TV- og kinopublikum i Norge.

Exit mobile version