Site icon Lykten

SKANDALE: Europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger – aksepterer kun muslimer

Til tross for den enorme forfølgelsen, torturen og drapene som kristne går gjennom i muslimske land i Midtøsten, så valgte britiske myndigheter å kun hente inn muslimske flyktninger de tre første månedene dette året.

Forfølgelsen av kristne av ekstreme islamister i Syria har blitt erklært et folkemord av EU, USA og britiske politikere – allikevel valgte man i Storbritannia å ikke inkludere noen kristne blant de 1.112 syriske flyktningene som fikk komme til landet i begynnelsen av 2018.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne i flyktningleir i Frankrike

VIDEO: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Den oppsiktsvekkende opplysningen ble funnet av The Barnabas Fund, en organisasjon som støtter kristne som forfølges på bakgrunn av deres tro. Men ikke før en lang og hard drakamp med britiske myndigheter som ikke ønsket å gi fra seg opplysningene. De måtte allikevel gi fra seg informasjonen etter Storbritannias «Freedom of Information»-lov som gir innbyggerne rett til innsyn i myndighetenes virksomhet.

Les også: Hundrevis av millioner kristne lever i frykt og undertrykkelse fra muslimer

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i løpet av 2016 – 1 hver 6. minutt

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå, kom dere ut!»

Les også: Muslimske menneskesmuglere kastet seks kristne i døden på havet

Informasjonen kommer samtidig som et svært brutalt og dødelig angrep på den kristne druze-minoriteten i landet ble gjennomført av muslimske hat-grupper. Ca. 250 mennesker ble drept og dusinvis skadet i hva som beskrives som «et brutalt og nøye planlagt 12 timer langt angrep» mot den kristne minoriteten i området Sweida i nord-Syria.

Etter å ha infiltrert en landsby tidlig på morgenen, så banket muslimene på døren og myrdet hele familier. Man lot en person per familie leve, slik at de kunne vitne om brutaliteten. Det ble brukt selvmordsvester og snikskytteres for å slakte de sivile, ifølge den venstreorienterte avisen Guardian.

Les også: 743 angrep mot kristne på asylmottak i Tyskland i 2016

Les mer: 100 år siden det muslimske folkemordet på kristne

FORFULGT: Kristne i Midtøsten blir stadig utsatt for grove rasistiske og anti-kristne angrep. Ikke sjelden blir kirker fulle av mennesker bombet, busser fulle av familier skutt i stykker eller kristne drept på gater og torg i muslimske land. Nå avsløres det at europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger når de får mulighet til det og velger muslimske flyktninger. (Foto: Kristne flyktninger i trygghet i en kirke i Hellas).

Les også: I disse landene forfølges kristne

Les også: Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger på ett døgn – IS vil utrydde den blonde blodslinjen

The Barnabas Foundation fant også ut at britiske myndigheter skal ha utvist «sjokkerende oppførsel» ved å så og si kun akspetere sunni-muslimer inn til landet. Den kristne organisasjonen skal tidligere ha hjulpet kristne syriske familier til land som Australia, Polen og Tsjekkia, mens man altså fant at britiske myndigheter eksklusivt valgte vekk kristne flyktninger.

Det hele blir omtalt av representanter for The Barnabas Foundation som en «nasjonal skam».

Frieord er ikke kjent med andelen kristne flyktninger som norske myndigheter tar imot kontra muslimske flyktninger.

Les også: Se hvordan kristne samfunn terroriseres av muslimer

Les også: Muslimer voldtok kristne jenter og kvinner for å gjøre dem muslimske

 

Exit mobile version