Site icon Lykten

Sofia Rana gir blanke i Den nordiske motstandsbevegelsen

SOFIA RANA OG SHOAIB SULTAN. (Foto: Demonstrasjon utenfor Stortinget, 1. sept. 2019 / SIAN)

Forrige lørdag den 29. oktober marsjerte hele 35 nasjonalsosialister i Oslos gater. Disse utgjorde for det meste svensker og dansker. De deltakende nordmenn var ikke flere enn at man kunne fylle en sofa. Marsjen var ikke voldelig, truende eller besto av noen form for hærverk, men de var dumme nok til ikke å sikre seg tillatelse. Det var alt venstreradden trengte for å stelle i stand et ramaskrik uten like dagen derpå.

Det er dog åpenbart at Sofia Rana (som er tilknyttet den voldelige og antidemokratiske organisasjonen Antifa) og resten av voldsvenstre gir blanke i Den nordiske motstandsbevegelsen. De vet veldig godt at de er en ytterst marginal gruppe (særlig i Norge), så søndagens demonstrasjon handlet egentlig ikke om dem.

Les også: AVSLØRT: Her er nordmennene som støtter terrorgruppen Antifa

De er redde nå

De marsjerende nynazistene fikk for så vidt gjennomgå, men det var tydelig at de kun fikk en statistrolle oppe i det hele. Det ble holdt en rekke appeller utenfor Stortinget hvor beskyldningene haglet mot «høyreekstreme partier» og da særlig Demokratene i Norge. Partiet var nazister ditt og nazister datt og de har et partiprogram som «kunne minne om det nasjonalsosialistiske norske arbeiderparti» ble det sagt. Det er uvisst hvilket parti det skulle være rent historisk. Det er også åpenbart at man ikke har lest partiprogrammet eller eventuelt tillegger det en hel del tolkninger som er tatt helt ut av fantasien.

Det som uansett er tydelig er at de åpenbart er redde nå og de forstår at noe er i emning i Norge. En reell nasjonal opposisjon i form av partiet Demokratene, kanskje det raskest voksende partiet i Norge.

«Men trodde man virkelig at man kunne åpne dørene på vidt gap – for ukritisk å slippe inn uante mengder av hvem som helst – fra alle verdens hjørner, uten en eller annen form for folkelig motstand?» – Anders Trondstad, samfunnsdebattant 

Arrangementet tolker jeg som et angrep på legitimt politisk arbeid mot multikulturalisme, masseinnvandring og ikke minst globalisme. Kampen mot globalisme og dumpingen av lønninger og arbeidsforhold er jo noe venstresiden hadde eierskap til en gang. En liten digresjon kanskje men en grei påminner.

Budskapet var uansett ikke til å ta feil av. Er du motstander av multikultur, masseinnvandring og befolkningsutskiftning, da er du nazist og har (direktesitert) verken livets rett eller ytringsfrihet. Du skal jages ut av byen ble det sagt. Så hardt gikk de til verks med sine uttalelser at de sannsynligvis har brutt flere lover, som for eksempel § 183 – oppfordring til en straffbar handling. Det var et angrep på § 100 – som omhandler ytringsfriheten, § 101 – som omhandler foreningsfriheten og § 106.

Disse menneskene har ingen respekt for menneskerettighetene de vanligvis snakker så varmt om. Her gikk de inn for å bryte artikkel 1,2,3,6,7,8,13,19,21 og 30.

Les også: Lykten Podcast 16 – Anders Tronstad i samtale med Demokratenes politiske nestleder, Øyvind Eikrem

Rødt er en terrororganisasjon

Rødt har blitt til en terrororganisasjon, hvor voldsfantaster som Sofia Rana har fritt spillerom til å spy ut sitt hat. Du har bare å gå med på at Norge som nasjon skal bli multikulturelt samt omfavne radikal kjønnsteori. Det er den eneste politiske linjen man har lov til å være talsmann for og om du ikke marsjerer i takt så skal du dehumaniseres og svi deretter. Det er budskapet som kom ut forrige søndag – klassisk totalitær sosialisme. Det gode hatet som det kalles er skremmende likt fascismen man hevder å skulle bekjempe. Dette er kanskje mer tydelig i utlandet men også her ser vi tendensene til at folk får sine forretninger vandalisert eller de får sparken.

Men trodde man virkelig at man kunne åpne dørene på vidt gap – for ukritisk å slippe inn uante mengder av hvem som helst – fra alle verdens hjørner, uten en eller annen form for folkelig motstand? Man må gjerne stemple denne motstanden som nazistisk, men la oss snu på det. Hadde Sofia Rana eller en hvilken som helst annen pakistaner godtatt masseinnvandring i deres eget land med de følgene at deres kultur og folk blir skjøvet helt ut på sidelinjen? Jeg tror ikke det. Er pakistanere så nazister? Det faller på sin egen urimelighet.

Man har løyet om innvandringen

Man har løyet om innvandringen, dens mengde og dens konsekvenser i fire decennier. Sofia Rana og hennes like kan kalle meg nazist til kuene kommer hjem. Det preller av som vann på gåsa, for jeg vet hvem jeg er.

Undertegnede pleide å være såkalt innvandringsliberal og fortsatt den dag i dag tror jeg – i det store og det hele – at det vil gå seg til. Men det må bli en stopp på denne galskapen nå. Vi kan ikke være hele verdens sosialkontor.

Exit mobile version