Site icon Lykten

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

OXLO – Norges utstillingsvindu for de rødgrønnes multikulturelle utopiske eventyrland. Der alle raser, religioner, livssyn, seksuelle identiteter og sosialistiske politikk skulle smelte sammen og skape den rødgrønne globalistiske drømmeverdenen. Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtlands visjon og ettermæle.

Slik har det ikke gått. Tvert imot har Oslo blitt et utstillingsvindu for hvordan man IKKE bedriver by- og innvandring/integreringspolitikk. Utenforskapsområder, hvit flukt, ghettofisering av skoler, gjenger, gatevoldtekter, terrorangrep, narkotikasalg og åpenlys bruk/rus på gatene, afrikanske prostituerte, bilbranner – eksemplene er like horrible som de er mange på hvordan det hele har feilet på grandios skala.

Under her er bare et lite utvalg fra den siste ukens arbeidsinnsats fra Oslopolitiet. Og det er det de faktisk legger ut. Vi vet det finnes endel alvorlig kriminalitet som aldri kommer ut offentlig fra politiet av «Hensyn til allmennheten».

 

Exit mobile version