Site icon Lykten

Spørreundersøkelse: Politikerne har skylden for masseinnvandringen

(Lykten / Twitter)

Siden 1970-tallet har Norge hatt det man nærmest kan betegne som åpne grenser til resten av verden. Etniske nordmenn vil være i minoritet i Oslo innen år 2040 og Norge som helhet innen år 2070, ifølge flere studier og SSB-statistikker.

Vi spurte hvem som har ansvaret for denne utviklingen og 78.3 prosent svarte at det var politikere som har ansvaret. Men nesten 20 prosent, hver femte person, av de som svarte mente at det er det norske folk som har ansvaret. Kun 1.9 prosent mente at det var innvandrerne selv som har ansvaret for at de utgjør en så stor andel av befolkningen.

Hvis noen hadde fortalt deg at det finnes et land der du kan gå fra å leve i en 3. verden nasjon i stor fattigdom, korrupsjon og null samfunnstillit, og relativt enkelt kan komme til et høyteknologisk tillitssamfunn, der du får gratis utdanning, gratis velferd, gratis helsetilbud, gratis bolig og tilrettelagt jobb. Et land der din familie får alle de samme rettighetene og der dere aldri vil oppleve krig, sult, nød eller politisk forfølgelse. Ville du reist? Selvfølgelig. Og de har kommet i hundretusen tallet, med norske politikere og norske velgeres velsignelse.

Men masseinnvandringen gjør at vårt land mer og mer speiler de dysfunksjonelle landene de selv reiste eller flyktet fra. Dette fordi innvandrere fra diametralt forskjellige kulturer og etnisiteter ikke slutter å være seg selv, bare fordi de krysser en grense. De tar med seg den kulturen og de skikkene som gjorde deres eget land til et dysfunksjonelt, korrupt og fattig land. Masseinnvandringen og Norges åpne grenser, samt en betydelig høyere fødselsrate hos innvandrerne og familiegjenforening med storfamilien fra hjemlandet, fører naturlig nok til at de etter hvert blir flere enn den norske befolkningen. Og at Norge gradvis synker ut til en status som et 3. verdens land, ettersom det jo er folket som utgjør nasjonen. Da er det god natt, Norge.

Det er bare å ta en titt på hva som skjer i Oslo for å se at utviklingen er godt i gang.

Det vil i så fall gjøre det klarere for folk å ikke rette sin frustrasjon og misfornøydheten med masseinnvandringen mot innvandrerne man møter i hverdagen, men de nordmennene som sitter på Stortinget og kommunehus rundt om i landet. Og sine norske medborgere som hvert 4. år gir sine stemmer til dem og bemyndiger dem til å gjennomføre det som i følge FNs statutter er en folkemordspolitikk.

Man kan ikke ha eller bygge Norge når deler av befolkningen gjennom en giftig politisk ideologi ønsker å avvikle det. Husk det når dere går til stemmeurnene neste år.

Relatert:

 

Exit mobile version