Site icon Lykten

Svar til Antikrigs-initiativet om Israel-Palestina-konflikten

(Foto: Norgesdemokratene)

Av Dag Myhre, tidligere pilot i SAS og kaptein i luftforsvaret, nå politiker for Norgesdemokratene i Oslo.

(Innholdet i innlegget står for forfatterens regning)

Ja takk for det.

Sjokket over den bestialske ondsinnete Hamas-massakren ga seg temmelig fort. Allerede før Israel angrep var det store demonstrasjoner for Hamas. Å sammenligne målrettede drap på sivile kvinner og barn med bombing av Hamas som resulterer i sivile tap er moralsk sett uhyrlig. Ingen militærmakt noensinne har gjort mer for å spare sivile enn Israel.

Dette er en propagandakrig og har alltid vært det. Er det i Israels interesse at sivile blir drept? Nei absolutt ikke, de taper propagandakrigen. Er det i Hamas’ interesse at palestinske sivile og barn blir drept? Ja så absolutt, derfor bruker de sivile som levende skjold. Etableringen av Israel har igjen og igjen ført til angrepskriger ikke fordi det er en kamp om land, men fordi denne kampen er religiøs. Muslimer hater jøder for det har profeten fortalt at de skal gjøre. Derfor har ingen innrømmelser fra Israels side noen gang hjulpet. Nå har propagandaen nådd slike høyder at sannheten er fullstendig snudd på hodet.

Les også: Israel og Hamas – territorium eller religion

Staten Israel ble dannet etter alle folkerettslige prosesser og palestinerne er blitt tilbudt egen stat 7 ganger under ekstremt gode betingelser. De har alltid nektet. Som jeg påviser i mine innlegg: Israel bryter ikke folkeretten samme hvor mange politikere som hevder dette. Israel okkuperer ingen palestinsk stat. Israel har gjennom årene gjort alt for å bedre forholdene for palestinerne både på Vestbredden og Gaza men siden hatet er religiøst, så tar det aldri slutt.

Den 7. oktober ble fostre skåret ut av morens mage, barn ble brent levende, babyer ble kappet hodet av, terrorister ringte hjem til foreldrene å viste skrekkfilmer av mordene og fikk ros. En kultur som kan gjøre noe slik er fullstendig avskyelig og vi Vestens kristne sivilisasjon kan bare ikke ta det inn over oss.

Nazistene forsøkte å skule sine forbrytelser men de nye nazistene i Hamas viser det til en hel verden og er stolte. Filmene er så ille at de kan ikke vises på TV.

Israel, en nasjon bygget på den enorme tragedien etter 2. verdenskrig, representerer Vestens sivilisasjon, menneskerettigheter og humanitet i et hav av muslimske land der ingenting av disse verdiene er representert. Det er på 0,5% av det muslimske landområdet.

Dersom Israel ikke klarer å eliminere terrororganisasjonen Hamas fullstendig denne gang, vil denne situasjonen oppstå igjen og igjen i fremtiden. Det er ikke mulig å gjennomføre en slikt angrep uten at sivile liv går tapt. Det er 100% Hamas ansvar som startet tragedien og heller ikke har beskyttet sivilbefolkningen, snarere tvert i mot.
Det kan derfor ikke forsvares moralsk å kreve stopp i krigen før målet er nådd. Det enorme engasjement som vi nå ser i alle land er nok motivert av antisemittisme i stedet.

Løgnpropagandaen gjennom 75 år har hjernevasket folket. Jeg er glad jeg ikke er jøde for jødeforfølgelsen har allerede begynt i Europa.

Israel er kanarifuglen i gruven. Dør den, dør gruvearbeiderne. Blir Israel slått og innbyggerne utryddet, som muslimske ledere til stadighet har lovet, så er vi kristne i Europa de neste.

Det ufattelige hatet kan fort overføres til oss, og med den selvtilliten de vil få dersom de knekker Israel, vil vi, et Europa som fullstendig har mistet styringen, bli et lett bytte.

Exit mobile version