Site icon Lykten

Svensk partileder advarer Norge

(Alternativ for Sverige)

Gustav Kasselstrand, partilederen for AfS forteller i videoen om hvordan Norge ennå er der Sverige var på 1990-tallet. Der innvandringen ennå var et «storbyfenomen» og man fremdeles hadde de mindre byene og tettstedene å komme seg til hvis man ønsket å bevare sin kultur og svenske hverdag. I dag er alle svenske byer og tettsteder flerkulturelle, noen har til og med fått en majoritetsbefolkning med innvandrere, som Malmø.

Kasselstrand sier at Bergen ennå føles norsk, der Oslo er tapt.

«Dere kommer til å havne i samme situasjon som Sverige», sier han i videoen spilt inn på brygga i Bergen, med sola i bakgrunnen. Et Sverige der man ikke lenger har noe sted der man kan oppleve det svenske samfunnet, slik man hadde for bare 20-30 år siden.

«Vi har over 50 utsatte områder i Sverige, der politiet og ordensmakten har mistet kontrollen.  15 av dem beskrives av politiet som ikke-gå soner. I 1990 var det tre slike områder», fortsetter partilederen i sin advarsel.

Les også: Alternativ for Sveriges partileder kommer til Norgesdemokratenes Ungdom i Bergen

Kasselstrand snakket på konferansen med Norgesdemokratenes Ungdom, kalt «Tryggere Fremtid», om hvordan denne masseinnvandringen ikke har bare har ført til en sosial og økonomisk krise, men fremfor alt en demografisk krise. Der svenskene stadig minsker som befolkning i sitt eget land. Samtidig har man ingen konkret oversikt over hvor mange etniske svensker som faktisk er igjen i landet. Dette fordi den offisielle statistikken teller 3. generasjons innvandrere som «svenske», selv om de bor i innvandringstette områder, har beholdt sin kultur, religion og språk, og ikke deltar i det svenske samfunnet.

«Vi behøver en realistisk og troverdig tilbakevandringspolitikk. Det handler om fremtiden. Om våre barn og barnebarn», avslutter Kasselstrand videoen fra Bergen.

Les også: Fakta om befolkningsutbyttet i Norge

Norgesdemokratene la også ut deler av konferansen på sosiale medier.

Hva er realiteten i Sverige? Sjokkerende tall viser at nærmere 1/3-del av befolkningen nå ikke har etnisk svensk bakgrunn.

Exit mobile version