Site icon Lykten

Svensk partileder: «Utvis alle grovt kriminelle utlendinger»

Det hardner til i den svensk debatten før det forestående valget og lederen for Sverigedemokraterna går høyt ut og lover å gjenopprette lov og orden på svenske gater og torg.

Sverige har slitt med utallige drap, bombeangrep og grove forbrytelser begått av innvandrere eller mennesker med ikke-vestlig bakgrunn de siste tiårene. Terrorangrep, drap- og drapsforsøk på politimenn i deres egne hjem, bombeangrep mot politistasjoner, alvorlig hærverk og tyveri mot ambulanse- og brannmannskap, drapsforsøk mot pasienter på sykehus – listen er uendelig lang.

Så og si alle de ovennevnte eksemplene blir begått av mennesker med innvandrerbakgrunn som har sluppet inn i landet som følge av sosialdemokratenes uansvarlige innvandringspolitikk.

Nå lover partileder Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterna at alle utenlandske statsborgere som blir dømt for alvorlige forbrytelser i tillegg til selve fengselsdommen også skal utvises fra Sverige på livstid.

Åkesson sier at det svenske samfunnet må begynne å respektere og se forbrytelsen fra offerets og samfunnets perspektiv og ikke bare fra overgriperens.

Partilederen sier også at svenske myndigheter i tillegg skal inndra alle økonomiske forpliktelser, fryse kontoer og verdier i banker til gjerningsmannens hjemland, i tilfelle de ikke skulle ønske den kriminelle statsborgeren tilbake.

At man eventuelt må reforhandle eller se bort fra internasjonale konvensjoner for å gjennomføre denne typen rettslige prosess anser Jimmie Åkesson være mer i tråd med den allmenne rettsoppfatningen i Sverige.

Hvis denne siste politiske gjerningen skulle få fotfeste i vesteuropeiske land så vil det kunne føre til at titusenvis av fanger og kriminelle som hittil har vært beskyttet av disse konvensjonene vil risiskere å bli utvist fra europeiske nasjoner og hjem til land i Afrika og Midtøsten.

Exit mobile version